767 (ΚΑΛΩΣΥΝΗ/ ΕΥΓΕΝΕΙΑ/ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN/ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ/ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ)

767 (ΚΑΛΩΣΥΝΗ/ ΕΥΓΕΝΕΙΑ/ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN/ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ/ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ)

Καλωσύνη και ευγένεια· δύο χαρακτηριστικές αρετές, που όταν διαπιστώνονται σε ένα άνθρωπο, δίνουν ελπίδα και ομορφαίνουν την “κατα-στραπατσαρισμένη” από την κακία σημερινή κοινωνία. Αν ο Χριστός κατονόμασε και χαρακτήρισε την εποχή του ως “γενεά άπιστο και διεστραμμένη!….”, δεν ξέρω πώς θα χαρακτήριζε την σημερινή εποχή.

Καλωσύνη, λοιπόν, και ευγένεια· πόσο υπερ-αντισταθμίζουν την επικρατούσα πονηρία και κακία! Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως η παρουσία των απλοϊκών παιδιών με ειδικές ανάγκες ή με το σύνδρομο down είναι στολίδια μέσα στην υποκριτική και παρα-μορφωμένη σημερινή κοινωνία μας.

Και όμως, αυτά τα κατά τα άλλα αθώα και ανυπεράσπιστα παιδιά, έρχεται το σημερινό κατεστημένο, η υποκριτική και φονική κοινωνία να τα εξολοθρεύει, με το πρόσχημα των δήθεν “προληπτικών” προγεννητικών εξετάσεων (αν τελικά η εξέταση δείξει θετική!)

Ας βαδίζουμε και ας συμμορφώνουμε πάντοτε την ζωή μας, αδελφοί μου, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, κρατώντας πάντοτε ως λάβαρο τον Σταυρό του Χριστού μας!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ (σε μορφή Blog)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ (σε μορφή PDF/WORD)

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate