ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!! για την δυνατότητα τεκνοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους!!!  ALERT!!!

 
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!! για την δυνατότητα τεκνοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους!!!  ALERT!!!
 
ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…
 
Θα μιλήσω, όχι ως π. Δαμασκηνός, γιατί είναι αρκετοί, δυστυχώς, που είναι προκατειλημμένοι εναντίον του κλήρου. Αλλ’ ούτε και ως Χριστιανός Ορθόδοξος θα μιλήσω, γιατί και αυτούς τους έχουν στο στόχαστρο! (όχι, βέβαια, πως αρνούμαι την ιδιότητά μου· άλλωστε, θα το προσυπογράψω στο τέλος).
 
Θα μιλήσω, λοιπόν, ως ένας Κύπριος πολίτης που έχει την στοιχειώδη κοινή λογική (common sense).
 
ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
 
ΠΕΝΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:
  1. Σεξουαλική ταυτότητα (κοινώς, φύλο). Αναφέρεται στην ταυτότητα του φύλου (αν δηλ. είμαι αγόρι/άντρας ή αν είμαι κορίτσι/γυναίκα). Stop.
  1. Σεξουαλικός προσανατολισμός. Όρος που διαστροφικά επινοήθηκε, για να “μπορεί” ενδεχομένως κάποιος να είναι διαφορετικός (ιδού η περιβόητη διαφορετικότητα) από την σεξουαλική του ταυτότητα, δηλ. το φύλο του.
  1. Μπαίνει ‘Χ’ στο υφιστάμενο μάθημα της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
  1. Μπαίνει ‘Χ’ στον “γάμο” των ομοφυλοφίλων!!! (δηλ. να “παντρεύονται” 2 άντρες μαζί!!! ή 2 γυναίκες μαζί!!!)
  1. Μπαίνει ‘Χ’ στην δυνατότητα τεκνοθεσίας (υιοθεσίας) παιδιών από…ομοφυλόφιλους!!!.
 
ΟΙ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ:
 
ΚΑΤΑΝΤΙΑ 1η:
Συζητούνται, υπό μορφή προβληματισμού, τα πιο πάνω αυτονόητα, σε προσωπικό/ιδιωτικό επίπεδο!!!
 
ΚΑΤΑΝΤΙΑ 2α:
Συζητούνται, υπό μορφή προβληματισμού, τα πιο πάνω αυτονόητα, στα Μ.Μ.Ε.!!!
 
ΚΑΤΑΝΤΙΑ 3η:
Συζητούνται, υπό μορφή προβληματισμού, τα πιο πάνω αυτονόητα, σε Συνέδρια, καλώντας μάλιστα “ειδικούς” και με Διδακτορικό(!!!), ώστε να μας “διαφωτίσουν” για τα…αυτονόητα!!!
 
Πριν αναφερθώ στην τέταρτη κατάντια, αντιγράφω από το Blogspot της Αλληλεγγύης Γονέων:
 
«Στη διάλεξη “Η πατερική διδασκαλία για τη σεξουαλικότητα…” που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι, στο πλαίσιο της συζήτησης, η κυρία Φιλίππου (ΕΜΕ Αγωγής Υγείας Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και συντονίστρια της διάλεξης) είχε ερωτηθεί σχετικά με τους όρους ‘σεξουαλικός προσανατολισμός’ και ‘σεξουαλική ταυτότητα’ που αναφέρονται στα βιβλία Οικιακής Οικονομίας Γ’ γυμνασίου.
Η απάντηση της ήταν πως αυτοί οι όροι δεν έχουν τίποτα κακό και εννοούν π.χ. ένα κορίτσι να γίνει πιλότος(!!!)»
 
Και πολύ εύστοχα και έξυπνα σχολίασαν οι Admin:
 
Παρακαλούμε όπως την ρωτήσει κάποιος για τις λέξεις ‘ομοφυλόφιλος’ και ‘αμφιφυλόφιλος’ που αναφέρονται στους όρους ‘σεξουαλικός προσανατολισμός’ και ‘σεξουαλική ταυτότητα’. «Μήπως αυτά είναι τα ονόματα των πιλότων;»
 
Έρχομαι, λοιπόν, και στην
 
ΚΑΤΑΝΤΙΑ 4η (του ΥΠΑΝ) και σχολιάζω:
Σ’ ό,τι αφορά την ως άνω επιθεωρήτρια της Μέσης εκπαίδευσης:
  1. Ή το IQ της είναι τόσο χαμηλό (κάτι που δεν συμβαίνει), ώστε να θεωρεί το δικό μας IQ τόσο… χαμηλό!!!  Ή
  1. Υπάρχει έλλειψη Ήθους, ειλικρίνειας και διαφάνειας!!!
 
Αν συνέβαινε το πρώτο (που, επαναλαμβάνω, δεν συμβαίνει), τα ελαφρυντικά της θα ήσαν αρκετά, για να την απαλλάξουν και να την καταστήσουν άμοιρη ευθύνης…
 
Έρχομαι τώρα στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1η:
Αν βάλουμε παιδάκια 3-5 χρόνων (που διατηρούνται ακόμη αγνά και καθαρά στο σώμα, τον νου και την ψυχή και ανεπηρέαστα ακόμη από την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση) να εγκρίνουν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ τους νόμους της Βουλής, θα είχαμε πάρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα, σε σύγκριση με τα σημερινά!!!
 
ΠΡΟΤΑΣΗ 2α:
Αν διορίσουμε ένα τέτοιο παιδάκι (3-5 χρόνων) Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, τα παιδιά θα είχαν ασύγκριτα μεγαλύτερη προστασία, από την σημερινή!!! Και, τέλος,
 
ΠΡΟΤΑΣΗ 3η:
Αν διορίζαμε την πιο κάτω γιαγιά (ακούγεται μορφωμένη)…Υπουργό Παιδείας, η Παιδεία θα εκτοξευόταν μεσούρανα (στα ύψη!!!)
 
Και, αφού “τόλμησαν” αυτοί στα…ανώμαλα και παράλογα, θα τολμήσει και η καλλιεργημένη και ευσεβής αυτή γιαγιά και θα τους πει!!!
 
 

Συνεχίζω:
 
Επιτέλους, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ από τον βαθύ λήθαργό μας και ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ!!!
 
Σήμερα, αρρωστημένες, μολυσμένες, ακάθαρτες και ανώμαλες πράξεις και έννοιες τις περιέβαλαν με…“επιστημονικούς όρους”(!!!):
 
π.χ. “Στοματικός έρωτας” (με συγχωρείτε), “πρωκτικός έρωτας“, “Σεξουαλικός-κοινωνικός προσανατολισμός“, “σύμφωνο Συμβίωσης“, “ομοφοβία“, “ρατσισμός“, “ακροδεξιές ατζέντες“, “διαφορετικότητα” και δεν ξέρω τι άλλο…
Μια παρένθεση:
 
Και ας μην μας κατηγορεί η κ. Ατταλίδου, ότι τα βάζουμε τάχα με τους Βουλευτές… Μα από εκεί ξεκινούν και τα καλά (όταν ψηφίζουν καλώς) και τα κακά (όταν ψηφίζουν κακώς).
 
Ούτε πάλιν να παραπλανά τους πολίτες, στην προσπάθειά της να τα “σάσει”…, λέγοντας ότι παρερμηνεύσαμε την πρόταση νόμου που έκανε, σχετικά με την τεκνοθεσία. Αυτή, είπε, δεν αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτούς που έχουν Σύμφωνο συμβίωσης και ότι σε αυτούς, απλά, εμπίπτουν και τα ομόφυλα ζευγάρια, που είναι πιο λίγα από τα ετερόφυλα ζευγάρια.
 
Την υποκρισία δεν την ανεχόμαστε, κ. Ατταλίδου! Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
 
Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση νόμου που καταθέσατε, έγινε για να “εξυπηρετηθούν” οι ομοφυλόφιλοι! Και τούτο, γιατί, τα ετερόφυλα “ζευγάρια” ουδέποτε έκαναν παράπονο περί τούτου, είτε γιατί δεν είχαν πρόβλημα τεκνογονίας είτε γιατί δεν ήθελαν παιδιά για να υιοθετήσουν… Ενώ τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ισόβιο πρόβλημα αναπαραγωγικής τεκνογονίας μεταξύ τους(!!!)
 
Άρα, αντίστροφη είναι η αλήθεια για σας, κ. Ατταλίδου:
Η πρότασή σας έγινε για να εξυπηρετηθούν τα ομόφυλα ζευγάρια και, απλά, σ’ αυτά εμπίπτουν και οι υπόλοιποι που ζουν σύμφωνα με το σύμφωνο συμβίωσης.
Εσείς άλλωστε δηλώσατε ότι θέλετε εξάπαντος να αποδοθεί ισότητα σε όλα και στους συμπαθείς σας…ΛΟΑΤΚΙ!
Λοιπόν,
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ να καθορίζουν την πορεία της χώρας μας ΑΝΩΜΑΛΟΙ και ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!!
 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ να καταστρέφουν… ό,τι έκτισε ο όμορφος και υπέροχος Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός μας!!! (που μόνο οι ξένοι ξέρουν να τον θαυμάζουν(!!!)
 
Όπως αυτοί οι ΑΣΧΕΤΟΙ βουλευτές “ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΑΝ”(!!!) τους ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, που έθεσεν ο σοφός Δημιουργός κατά την δημιουργία, και πολλούς απ’ αυτούς τους έκαμαν…ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, έτσι και εμείς,
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΑΨΗΛΑΦΙΣΗ των ήδη κακώς ψηφισθέντων από τους βουλευτές Νόμων, και επαναφορά τους στο ΦΥΣΙΚΟ και ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ τους ΠΛΑΙΣΙΟ…, όπως τα έθεσε εξ αρχής ο Θεός!!!
 
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!
Μα δεν βλέπουμε, επιτέλους, ότι πάμε πίσω-πίσω (και όχι “εκσυγχρονιζόμαστε Ευρωπαϊκά”, όπως χαρακτήρισε την ηθική μας εξαχρείωση κάποια βουλευτής);
 
Δεν βλέπουμε ότι οδηγούμε την χώρα μας προς την καταστροφή και την εξαφάνιση;
 
Αν δεν βάλουμε ένα STOP στην κατρακύλα που πήραμε και δεν στραφούμε πίσω στον Θεό, τον Οποίο από μόνοι μας εγκαταλείψαμε, θα μας εγκαταλείψει (αλίμονο!!!) και ο Θεός, στην ελεεινή μας κατάσταση…, και το επόμενο μας σκαλί θα είναι να μας έρθει πόλεμος!!! Όμως ποιος θέλει τον πόλεμο; Ο πόλεμος είναι κατάρα!!!
 
Δεν εκφοβίζω! Προειδοποιώ!
 
Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!!!
 
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate