ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ;

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ;

Στις μέρες πολυσυζητείται το θέμα της λεγόμενης “ευθανασίας”.

Αντί της δικής μας επιχειρηματολογίας, θα θέλαμε να παραθέσουμε στην αγάπη σας ένα μήνυμα, το οποίο μας απεστάλη από μία Νοσηλεύτρια εν ενεργεία, και στο οποίο διαφαίνεται καθαρή και σφυγμομετρημένη η θέση και τοποθέτηση των ορθώς και υγιώς φρονούντων επί θεμάτων βιοηθικής.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα της ως άνω Νοσηλεύτριας, η οποία είναι κάτοχος 2 πανεπιστημιακών πτυχίων και που σήμερα ασκεί το Νοσηλευτικό Λειτούργημα:

«Ένα θέμα που θέλω να σας ρωτήσω, πάτερ, είναι σχετικά με ένα ερωτηματολόγιο που μας έστειλε ο Σύνδεσμός μας, σχετικά με τη θέση μας για την νομοθεσία της ευθανασίας σε ανθρώπους.

Απάντησα ότι κανένας άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να τερματίζει τη ζωή.

Μας ρώτησαν, αν μας ζητηθεί να χορηγήσουμε φάρμακα για ευθανασία, τι θα κάνουμε και γιατί.

Έγραψα ότι η δουλειά μου είναι η προαγωγή της υγείας και της ποιότητας ζωής και όχι ο τερματισμός της και ότι αρνούμαι να κάνω κάτι τέτοιο.

Πιστεύω πως πολύ καλά έκανα αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω, επειδή εσείς σαν Εκκλησία μπορεί να επηρεάσετε να μην περάσει ο νόμος.»

Η απάντησή μου στο ανωτέρω μήνυμα ήταν:

«Μπράβο!!! Μ…. Σας συγχαίρω για τις θέσεις σας και για τις απαντήσεις που δώσατε!!!

Όχι μόνο πνευματικά είστε σωστή στο ως άνω θέμα αλλά και επαγγελματικά…»

Εύγε, στην ως άνω Νοσηλεύτρια!!!

Τα πιο πάνω δείχνουν ότι στην σημερινή σηπομένη και φθίνουσα κοινωνία μας υπάρχουν ακόμα οι υγιώς και ορθώς φρονούντες, καθώς και οι άνθρωποι οι οποίοι ασκούν με υπευθυνότητα το επάγγελμά τους, θεωρούντες αυτό ως ένα λειτούργημα…

Στώμεν καλώς!!!

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate