ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

 
 
Αγαπητοί,
 
μετά το πέρας της σημερινής Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, πήγαμε στο Συνοδικό της Μονής και αφού προσφέραμε ένα ρόφημα στους πιστούς, είχαμε σκοπό να συνεχίζαμε το μάθημα, που είχαμε αρχίσει πολλές Κυριακές πριν, και που αφορούσε την Ερμηνεία της Θείας Λειτουργίας.
 
Όμως, ενόψει της Εγκυκλίου του Μητροπολίτη μας Πάφου κ.κ. Τυχικού, την οποία διαβάσαμε σήμερα στην Εκκλησία, η επιθυμία των πιστών ήταν να συζητήσουμε το θέμα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία…
 
Δεν είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό, καθότι η συζήτηση ήρθε αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα. Βέβαια, συμβαίνει ενίοτε, αυτά τα αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα να είναι και πιο όμορφα και πιο φυσιολογικά!
 
Μαγνητοφώνησα τα όσα είπαμε, τα οποία θεωρώ ότι είναι σημαντικά, για να αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα μας, προς ενημέρωση των πολλών, που δεν ήσαν παρόντες στην συζήτηση…
 
Ευχόμεθα ο καλός Θεός να δώσει επιτέλους ένα τέλος στο σοβαρότατο αυτό θέμα, που αφορά τα ίδια τα παιδιά μας και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινωνία!
 
Με ευχές,
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός,
Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Επί του πιεστηρίου:
ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!
 
Ενώ ήμουν έτοιμος να αναρτήσω το σχετικό μας βίντεο, μου ήρθε ειδοποίηση από το Blogstop της Αλληλεγγύης Γονέων Κύπρος για μια νέα τους ανάρτηση.
 
Η ανάρτηση τους αυτή επιβεβαιώνει τα όσα λέμε και στο βίντεο μας, ότι δηλ. οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας μας λένε ψέματα και παραπλανούν όσους ερευνούν να μάθουν την αλήθεια, σχετικά με την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα Σχολεία μας!!!
 
Σίγουρα αυτά είναι ΑΓΝΩΣΤΑ στον Αρχιεπίσκοπό μας αλλά και τους αγίους Συνοδικούς!!!
 
Διαβάστε, να δείτε με τι ασχολούνται, οι συνεργάτες του Υπουργείου Παιδείας, αυτοί που θα διδάξουν αύριο και τις Νηπιαγωγούς, τους δασκάλους και τους καθηγητές των παιδιών μας(!!!), σε ό,τι αφορά την λεγόμενη “Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση”…
(Ανακατεμένοι μέσα -όπως πάντα- ο ΚΣΟΠ, αλλά και οι…Accept ΛΟΑΤ Κύπρου!!!!!!! δηλ. οι…ΛΟΑΤΚΙ!!!!!!!)
 
ΕΛΕΟΣ κα. Υπουργέ παιδείας, και κ. Επιθεωρητές/Επιθεωρήτριες!!!
 
Σας παραθέτουμε, λοιπόν, την σχετική ανάρτηση της “Αλληλεγγύης Γονέων”, που είναι γεμάτη από τα αίσχη των εγχειριδίων του Υπουργείου μας!!!
 
Θερμά συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στον Σύνδεσμο “Αλληλεγγύη Γονέων” για τις ασταμάτητες ενημερώσεις που μας κάνουν…
 
Τα συμπεράσματα δικά σας… (πατήστε)
 
Αλλά και αυτά τα ευρήματα (χωρίς να γνωρίζουμε τον Σύνδεσμο που τα ανάρτησε):
Και το βίντεο μας, με το οποίο ξεκινήσαμε την ανάρτηση.
 
 
Για να ταιριάσει στην οθόνη του κινητού σας, δείτε το σε ‘πλήρη οθόνη’ (fullscreen) είτε πατώντας διπλό κλικ (double click) πάνω στην εικόνα είτε πατώντας το τετραγωνάκι κάτω δεξιά του βίντεο, αφού πατήσετε πάνω στην εικόνα· είτε ακούγοντας την στο YouTube, πατώντας κάτω αριστερά στο “Watch on YouTube“.

Σημείωση:
Εάν τα γράμματα στο βίντεο δεν φαίνονται καθαρά, πατήστε πάνω στον οδοντωτό τροχό (στο PC), κάτω δεξιά, και αυξήστε το quality (ποιότητα) και μετά Refresh (F5).

Στο κινητό, θα βρείτε το quality (ποιότητα) πατώντας στις 3 κάθετες γραμμούλες πάνω δεξιά.
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate