ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΛΟΑΤΚΙ!!!

 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΛΟΑΤΚΙ!!!
 
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ. ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
 

 
Κυκλοφόρησε η πιο πάνω επιστολή διαμαρτυρίας μιας μητέρας (ΜΗΤΕΡΑ-1) προς το Υπουργείο Παιδείας και η οποία επιστολή ομιλεί από μόνη της…
 
Με πήρε τηλέφωνο η συγκεκριμένη μητέρα, η οποία, μαζί και με άλλους γονείς, που είχαν παρόμοια κρούσματα, είναι πολύ αναστατωμένοι, και αυτοί και τα παιδιά τους…
 
Ήθελα να αφουγκραστώ την ανησυχία της…
 
Όπως μου είπε, πήρε τηλέφωνο η ίδια η μητέρα στο Υπουργείο Παιδείας και η απάντηση τους ήταν “ήξεις, αφήξεις…”
Αφενός, της είπαν, δεν ήταν μέσα στην ύλη του μαθήματος το βιντεάκι και αφετέρου, της πρόσθεσαν, ότι έδωσαν πρωτοβουλίες στους εκπαιδευτικούς να διδάσκουν και δικό τους υλικό κατά βούληση(!!!). (σ.σ. no comments…)
 
Κατόπιν πήρε τηλέφωνο στο Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού. Το τμήμα για θέματα Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης δεν απαντούσε… Το τμήμα για θέματα οικογένειας απάντησε και η συγκεκριμένη μητέρα τους είπε να μεταφέρουν στην κ. Επίτροπο ότι αυτό που, όχι μόνο επιτρέπουν, αλλά και κατευθύνουν να γίνεται στα μωρά μας είναι έγκλημα και θα λογοδοτήσουν κάποια ώρα γι’ αυτό!!!
 
Αυτά από την γεμάτη ανησυχία μητέρα, της οποίας το παιδί αναστατώθηκε, όταν “έμαθε” από την δασκάλα του Α’ Δημοτικού Λακατάμιας (βλ. επιστολή ανωτέρω) ότι:
  1. Οι ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ (στο βιντεάκι που τους έβαλε) που άπλωναν ρούχα, δεν ήταν ούτε αδέλφια ούτε φίλοι, αλλά ΖΕΥΓΑΡΙ και ότι
  1. Η ίδια η δασκάλα τους είπε, ότι είχε γείτονες ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και ότι είναι ΖΕΥΓΑΡΙ και ότι αυτό είναι φυσιολογικό!!!
 
Ερχόμαστε μετά στις άλλες δύο μαρτυρίες μητέρων:
Στην μία μητέρα (ΜΗΤΕΡΑ-2), η δασκάλα Δημοτικού Σχολείου (δεν θέλησε να φανερώσει το Σχολείο) είπε στο 6χρονο παιδάκι της(!!!), ότι “δεν ξέρεις αν είσαι αγόρι η κορίτσι και όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις!”
 
Αυτή η καταγγελία ρίχνει φως σε κάτι άλλο που μου κατήγγειλε η ΜΗΤΕΡΑ-1, ότι ψες το βράδυ, το αγοράκι της, 5 ετών, ρώτησε τον πατέρα του: “Παπά, είμαι αγοράκι ή κοριτσάκι;”
 
Γι’ αυτό και ήταν τόσο αναστατωμένη η ως άνω μητέρα! “Δεν ξέρω τι να κάμω, πάτερ! Φοβούμαι να στείλω το παιδί μου στο Σχολείο! Την άλλη βδομάδα, μάλιστα, θα έχουν επιθεωρήτρια αγωγής και φοβούμαι μην του πουν κάτι άλλο, και του μείνει του παιδιού μου!”
 
Φτάσαμε στην κατάντια, οι ίδιοι οι γονείς να φοβούνται να στείλουν το παιδί τους στο Σχολείο, γιατί φοβούνται τι θα ακούσουν, όχι από τους συμματθητές τους, αλλά από τους/τις δασκάλους/ες τους!!! Αν είναι δυνατόν!!!
 
Κατά δε την δεύτερη μητέρα (ΜΗΤΕΡΑ-3) (αυτό έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας), μπήκε στην τάξη του γιού της ένας άντρας με ροζ μπλούζα, καφέ παντελόνι, με γένια και βαμμένα μάτια και χείλη και τους έκανε το μάθημα για την διαφορετικότητα…
 
Η διευθύντρια σχολίασε το πιο πάνω αλλού και ότι αυτά που γίνονται είναι κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου, κάτι που έφτασε και στ’ αυτιά της (ΜΗΤΕΡΑΣ-3)· οπόταν η μητέρα αυτή επικοινώνησε με την διευθύντρια και όταν της είπε για το συμβάν και “τι είναι τούτα τα πράγματα που γίνονται”, η διευθύντρια αρνήθηκε ότι έγινε κάτι τέτοιο(!!!) (ότι δηλ. τους έκανε μάθημα εκείνος ο άνθρωπος). Τότε η μητέρα της είπε, μην λες ψέματα, γιατί ξέρω σίγουρα οτι έγινε!!!”, οπόταν η διευθύντρια “τα έχασε”…
 
Επίσης, στο ίδιο Σχολείο, τα παιδιά είπαν ότι 2 μέρες πριν το μάθημα με τον …Λοάτκι, ήταν σταθμευμένο έξω από το σχολείο ένα βαν της ανακύκλωσης και στεκόταν δίπλα του βαν μια παράξενη φιγούρα “γυναίκας”, με βαμμένα χείλη και μαλλιά και μεγάλα νύχια, με φουστάνι, αλλά το πρόσωπο “της” ήταν παράξενο, γιατί έμοιαζε με πρόσωπο ξυρισμένου άντρα(!!!) Η διευθύντρια πήρε τα παιδιά έξω να δουν την “διαφορετικότητα“, εννοούσε το βαν της ανακύκλωσης, αλλά εκεί στεκόταν και η/ο παράξενη γυναίκα(!!!)
 
Περαιτέρω τα παιδιά δήλωσαν ότι μετά που έγιναν οι διαμαρτυρίες για τον “κύριο” Μάριο (έτσι ήταν το όνομα του “δάσκαλου” που μπήκε στην τάξη με βαμένα χείλη και μάτια, όχι αυτός του βαν), ο κ. Μάριος εξαφανίστηκε και από το Σχολείο…(!!!)
Ξέρετε την παροιμία: “Από πελλό και μιτσί να μάθεις την αλήθεια!”
 
Ενώ έγραφα αυτά, ένα άλλο ζευγάρι (γονείς) επικοινώνησαν μαζί μου και με παρέπεμψαν σε καταγγελία που έκαναν στην “Αλληλεγγύη Γονέων-Κύπρος” (πατήστε στον σύνδεσμο της Ανάρτησης, στο FB της Αλληλεγγύης):
 
Μένουμε άναυδοι, με τα πιο πάνω (μάλιστα, όπως δηλώνει η επιστολογράφος, “ξέρω πάρα πολλά περιστατικά αλλά ντρέπομαι πραγματικά και να τα πω”).
 
Αναφερόμενος στην καταγγελία της ΜΗΤΕΡΑΣ-3, θυμήθηκα την ομιλία επώνυμης επιστήμονος, η οποία, θέλοντας να “καθησυχάσει” τις ανησυχίες των γονιών, σχετικά με το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, και να ‘αθωοποιήσει’ στην ουσία μπροστά στα μάτια τους το Υπουργείο Παιδείας, διαβεβαίωσε το εξής:
 
Για να σας καθησυχάσω, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως θα απομακρύνει τους ΛΟΑΤΚΙ και τους ΜΚΟ (ιδιωτικούς μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς) από τα Σχολεία…
 
Άρα ομολογεί η ομιλήτρια ότι τόσα χρόνια μπαινόβγαιναν στις τάξεις οι ΛΟΑΤΚΙ και έκαναν μαθήματα “Σεξουαλικής Αγωγής”(!!!)… Και όλ’ αυτά, πίσω από τις πλάτες μας και μέσα στην τύφλα μας (που τόσο αθώα εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας στο ΥΠΑΝ).
 
Και ερωτώ: Πού πάει η διαβεβαίωση, τόσο της ομιλήτριας, όσο και του Υπουργείου Παιδείας, για την απομάκρυνση των ΛΟΑΤΚΙ από τα Σχολεία, όταν το κρούσμα στο Δημοτικό της Αγίας Βαρβάρας συνέβη μόλις πριν δύο εβδομάδες;;;(!!!)…
 
Όπως επίσης, ο ΚΣΟΠ (που είναι από τους χειρότερους ιδιωτικούς ΜΚΟ, που σε παγκόσμιο επίπεδο, ο “μητρικός” του τρόπον τινά ομώνυμος διεθνής Οργανισμός έχει και κέντρα αμβλώσεων!!!), έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί το Γυμνάσιο Ακροπόλεως (και κατ’ επέκταση το ΥΠΑΝ) για την αγαστή συνεργασία τους. Ακόμα δηλ. μπαίνουν στα σχολεία αυτοί…άσχετα με το τι μας διαβεβαιοί η κ. Υπουργός… (ο ΚΣΟΠ δηλ. ήταν και είναι στενός συνεργάτης του ΥΠΑΝ και είναι και συντάκτης εγχειριδίων Σεξουαλικής Αγωγής που χρησιμοποιεί το Υπουργείο!!!
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate