743 (ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ)

 
743 (ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ)
 
Δείτε πρώτα το βίντεο:
 
 
Ούτε προφήτες είμαστε ούτε έχουμε προφητικό χάρισμα.
 
Όμως βγήκαμε αληθινοί όταν είπαμε σε μια ομιλία μας (την έχουμε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα μας) ότι, ένας από τους λόγους που είμαστε ενάντια στην Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα παιδιά μας, είναι η πραγματικότητα ότι θα έρθει καιρός που:
  1. Θα νομιμοποιηθεί και αναγνωριστεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων, με όλα τα συνεπακόλουθα νομικά του δικαιώματα και
  1. Το επόμενο βήμα θα είναι να νομιμοποιηθεί και η υιοθέτηση παιδιών από τέτοια “ζευγάρια”, οπόταν,
  1. θα υπάρχουν στα σχολεία μας παιδιά, που θα “προέρχονται” από 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες και, άρα, θα μας λέγει το Υπουργείο Παιδείας και η περίφημη…Επίτροπος (ακούστε την στην συνέντευξη), ότι από “σεβασμό” προς τα παιδιά αυτά, θα πρέπει να διδάσκουμε (μέσω του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης), και αυτού του είδους τις “οικογένειες” ως “αποδεκτές” και “φυσιολογικές”, και “έντιμες” οπόταν εκεί θα γίνει “το σώσαι”…
 
Εγώ, βεβαίως, αναφερόμουν στο μέλλον…
Να, όμως, που προς ΜΕΓΑΛΗ μας ΕΚΠΛΗΞΗ(!!!), ακούσαμε στο πιο πάνω βίντεο (στα 11′:20”) την κ. Επίτροπο “προστασίας” των “δικαιωμάτων” του παιδιού (γράφε, υποχρεώσεων του παιδιού, αφού έγινε υποχρεωτική η “φοίτηση” στην Σ.Δ.) να το μεταφέρει από το μέλλον…στο παρόν!!!
 
Επομένως, τα παιδιά μας θα πρέπει να “διδάσκονται” και αυτού του είδους επιλογής οικογένειας, ως κάτι το “φυσιολογικό”, όπως είπα, το “αποδεκτό” και το “έντιμο” και τούτο, προς χάριν και “σεβασμό” των παιδιών των ανώμαλων αυτών “κρουσμάτων” (2 μαμάδων ή 2 μπαμπάδων!!!)…
 
Και γιατί κ. Επίτροπε, να μην παίρνουμε ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά-θύματα και να τα στηρίξουμε ψυχολογικά, κοινωνικά, ηθικά…; Ενώ εσείς προτείνετε να… δηλητηριάζουμε με το ίδιο δηλητήριο και τα υπόλοιπα παιδάκια;
 
Πάλιν η μειονότητα να θέλει να επιβληθεί στην πλειονότητα;
Πάλιν τα ανώμαλα να κυβερνούν τα ομαλά;
Πάλιν η σαπίλα να θέλει να “καθαρίσει” την καθαρότητα μολύνοντάς την και κάνοντάς την όμοια με αυτή; (Μοιάσαμε του μύθου του Αισώπου με την κολοβή αλεπού!)
 
Επιτέλους, κ. Επίτροπε!!!
 
Φαίνεστε ότι αγνοείτε πλήρως τις όσες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς διακηρύξεις και νομοθεσίες (συμπεριλαμβανομένου και του Συντάγματος της χώρας μας), οι οποίες αφορούν τα Δικαιώματα των Γονέων/Κηδεμόνων σε ό,τι έχει σχέση μάλιστα με την ανατροφή των παιδιών τους.
 
Σας παραπέμπουμε εδώ, όπου και θα τις βρείτε: Η «περίφημη» ολιστική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία της Κύπρου
 
Έπειτα, διερωτώμαι:
Μέχρι προ τινός, ένα ζευγάρι (ομαλό), προκειμένου να μπορέσει να τεκνοθετήσει, υφίστατο από το Γραφείο Ευημερίας εξαντλητική έρευνα…, interview πάνω σε interview, συστάσεις από αξιόπιστα πρόσωπα, ότι το εν λόγω ζευγάρι είναι φερέγγυο για την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού…
 
Πώς, τώρα, διερωτώμαι, το Γραφείο ευημερίας και άλλοι Κυβερνητικοί φορείς (που νοιάζονται για το παιδί, όπως και εσείς κ. Επίτροπε) δεν αποσπούν το παιδί από τοιαύτα ανώμαλα ζευγάρια…· όπως άλλωστε κάνουν σε άλλες περιπτώσεις, που ο γονιός ή οι γονείς αποδεικνύονται ακατάλληλοι, για άλλους λόγους, να αναθρέψουν και μεγαλώσουν το δικό τους παιδί;
 
Αγαπητοί,
θεωρώ, πως για ένα καλοπροαίρετο αναγνώστη, με κοινή λογική (που και αυτή πάει τώρα προς εξάλειψη!!!), δεν χρειάζονται άλλα σχόλια, αν τελικάμε τα πιο πάνω δεδομένα– θα πρέπει να διδάσκεται το “μάθημα” της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία ή όχι…
 
……………………………
 
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ:
Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη οι ιθύνοντες,
 
ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ   -και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ-  να εμπιστευτούμε τα παιδιά μας (μέσω του “μαθήματος” της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης), στον/στην εκάστοτε Υπουργό Παιδείας και/ή  στον/στην εκάστοτε Επίτροπo Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.
 
Ας υπενθυμίσουμε στην κ. Επίτροπο, η οποία επαινεί την υποχρεωτικότητα του μαθήματος της Σ.Δ., ότι αυτή η καταναγκαστική χειραγώγηση των πολιτών μιας χώρας και αυτή η “υποχρεωτικότητα”, κατά την οποία έρχεται η κρατική “μέριμνα” να αντικαταστήσει την Γονική/Κηδεμονική μέριμνα των παιδιών, είναι η συνήθης τακτική των ολοκληρωτικών καθεστώτων, τα οποία όμως στην πορεία “πέφτουν” ως χάρτινος πύργος, αφήνοντας τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία της χώρας.
 
Σήμερα είναι αυτοί (https://m.youtube.com/watch?v=KGtkHW9hcpg, βάλε το στο 1:30 λεπτό!), αύριο ΔΕΝ ξέρουμε ΠΟΙΟΙ θα είναι… (είδατε ποιον ψήφισαν πρόεδρο του κόμματος της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Όλα να τα περιμένει κανείς, εδώ που φτάσαμε…) Ενώ το “μάθημα” θα είναι εκεί!!! Και θα διδάσκεται στα παιδιά μας, με όλες τις συνεπακόλουθες συνέπειες…
 
Η ανατροφή των παιδιών είναι θείον θεσμοθέτημα και από τον Θεό δοσμένο στους Γονείς αναφαίρετο και αποκλειστικό δικαίωμα/υποχρέωση, που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει!!!
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 
Για ΟΛΕΣ τις ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ της Ι.Μ. Τροοδιτίσσης, που αφορούν την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ:
(πατήστε): Αναρτήσεις για Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate