742 (ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ – Η Σ.Δ. ΠΑΣΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!)

 
742 (ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ – Η Σ.Δ. ΠΑΣΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!)
 
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!!!
 
Αγαπητοί,
 
ΕΠΕΙΔΗ, δυστυχώς και ως μη όφειλε, υπάρχει σήμερα μονομέρεια σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στα Μ.Μ.Ε., έλλειψη δηλ. αντικειμενικότητας, λόγω εξέτασης της μιας μόνο πλευράς ενός ζητήματος. Και
 
ΕΠΕΙΔΗ, ενώ οι ΛΟΑΤΚΙ μας κατηγορούν ότι τους βάζουμε “ΤΑΜΠΕΛΑ”, όταν μιλούμε ενάντια στην ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ (αυτό δηλ. που μας διδάσκει η πίστη μας και που πιστεύουμε και πρεσβεύουμε), και μάλιστα αυτό θεωρείται ένοχο ενώπιον της “νομοθεσίας”…, εντούτοις ΔΕΝ θεωρείται ένοχο (και πάλιν μεροληψία) όταν τα Μ.Μ.Ε. -μέσω διαφόρων, είτε του Υπουργείου Παιδείας, είτε άλλων φορέων- μας βάζουν ΤΑΜΠΕΛΛΑ ότι είμαστε ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΑΚΡΑΙΟΙ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ (ότι δηλ. λέμε πράγματα που δεν εφαρμόζει το Υπουργείο Παιδείας) και δεν ξέρω τι άλλο… Την στιγμή που το μόνο που κάνουμε, είναι να λέμε απλά την άποψή μας, για το σοβαρότατο αυτό θέμα της Σεξουαλικής Αγωγής των παιδιών μας.
 
ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ σήμερα στην Ιστοσελίδα μας κείμενα και ντοκουμέντα-τεκμήρια, από αυτά που είναι ήδη εκδομένα από το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, για το θέμα της υποχρεωτικής Ολιστικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία.
 
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, για να σταματήσουν να μας κατηγορούν ότι παραπληροφορούμε τάχα τον κόσμο και ότι αποτελούμε fake news
 
Γιατί, αν με τα τεκμήρια που παραθέτουμε, και που είναι αυτούσια του Υπουργείου Παιδείας, εξακολουθούμε να κατηγορούμαστε ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο, τότε σε τελική ανάλυση, εκείνος που παραπληροφορεί θα είναι το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, που βγάζει τάχα έξω “ψεύτικα” κείμενα, που δεν είναι σε χρήση…
Άρα, για να μην κατηγορηθεί το Υπουργείο Παιδείας, ότι παραπληροφορεί, θα πρέπει να παραδεχτούμε, ότι όσα ακολουθούν είναι αληθινά και εν χρήσει, αφού είναι τεκμήρια από αναρτήσεις του ιδίου του Υπουργείου.
 
Δυστυχώς και ως μη όφειλε, το ΥΠΑΝ, Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, επιχειρηματολογεί (και με αυτό έπεισαν δυστυχώς και τον Αρχιεπίσκοπο) ότι σκοπός του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης είναι να ενημερώνονται τα παιδιά, κατά την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, για τους κινδύνους της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης…
Έτσι όμως έχουν τα πράγματα;
 
Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο “μανδύας” που χρησιμοποιούν οι επινοητές της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, πίσω από τον οποίο κρύβεται η καθοριστική προσπάθεια/κίνηση για κυριάρχηση στον κόσμο της ιδεολογίας του πανσεξουαλισμού και παράλληλα η αναγνώριση της Κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ και η νομική τους κατοχύρωση (θέματα γάμου ομόφυλων, υιοθεσίας κ.λπ.)
Άρα, λοιπόν, θα λέγαμε, χωρίς κανένα ενδοιασμό, πως το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης όχι μόνο ΔΕΝ προφυλάσσει τα παιδιά μας από τους κινδύνους της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, αλλά αυτή αύτη η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση ΣΥΝΙΣΤΑ σεξουαλική κακοποίηση των αθώων παιδιών μας(!!!), όπως θα δείτε και στα τεκμήρια που ακολουθούν…
 
Ευχόμαστε, από την θέση αυτή, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπός μας, τον οποίο σεβόμαστε και εκτιμούμε, αφού διαβάσει προσεκτικά, όσα ντοκουμέντα και τεκμήρια παραθέτουμε πιο κάτω, να αναθεωρήσει την τοποθέτησή του, σχετικά με το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης και μαζί με αυτόν και η υπόλοιπη Ιερά Σύνοδος, δίνοντας ζωντανή και δυναμική την παρουσία τους, προς διαφύλαξη των ιερών ηθών και της αξιότητος του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού μας.
Γιατί, η κατάλυση των ιερών ηθών και κατ’ επέκταση της πίστης μας, θα φέρουν με μαθηματική ακρίβεια την πλήρη αποτυχία και στο Εθνικό μας ζήτημα… (πρβλ. πόλεμος των Ισραηλιτών με τους Μαδιανίτες, στην Π. Διαθήκη).
Επιπλέον, οι άγιοι Ιεράρχες μας, θα δώσουν δύναμη και στήριξη στους πιστούς μας να συνεχίσουν τον αγώνα τους, γιατί προς το παρόν -όπως μας δηλώνουν- νοιώθουν προδομένοι και εγκαταλειμμένοι, ως πρόβατα δίχως ποιμένα…
 
Όσα ακολουθούν, παρατίθενται και για τον τελευταίο καλόπιστο πιστό, αλλά και για κάθε άλλο πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τους οποίους αφήνουμε να κρίνουν από μόνοι τους, μέσα από τα κείμενα του Υπουργείου Παιδείας, το καλό ή κακό και το ωφέλιμο ή βλαπτικό για τα παιδιά μας, του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης:
ΟΔΗΓΙΕΣ
 
Αφού ανατρέξετε στο κείμενο ΠΗΓΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (πατήστε) και διαβάσετε μια παράγραφο (bullet point), βλέπετε σε ποια πηγή παραπέμπει.
Στην συνέχεια, προχωρήστε πιο κάτω, στην σελ. 2 και, αφού σημειώσετε την σελίδα που παραπέμπει η συγκεκριμένη πηγή, ανοίγετε τον Σύνδεσμο (link) και βρίσκετε την σελίδα.
 
Τέλος, ακολουθεί το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, στο οποίο παραθέτουμε -μόνο ενδεικτικά- τι θα βλέπουν και τι θα μαθαίνουν τα ανήλικα παιδιά μας, μέσα από το μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής. (Για όλα τα Τεκμήρια βλ. ΠΗΓΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (πατήστε) και από κει την παραπομπή της στις ΠΗΓΕΣ).
 
Απολογούμαστε για το ακατάλληλο του Παραρτήματος. Αναγκαστήκαμε όμως να το κάνουμε, λόγω της ταμπέλας που μας έβαλαν ότι τάχα παραπληροφορούμε τον κόσμο…
 
Σημ.:
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην «Αλληλεγγύη Γονέων» και ιδιαίτερα στην κ. Ελένη Κώστα (μητέρα 6 παιδιών!!!), εκπρόσωπο της Κίνησης, η οποία φιλοτιμήθηκε να μας δώσει όλο αυτό το υλικό, το οποίο μάζεψε με πάρα πολλούς κόπους και μόχθους, όλα αυτά τα χρόνια, από το 2012 μἐχρι σήμερα!
 
Με αγάπη Χριστού,
εκ της Ιεράς Μονής Τροοδιτίσσης
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
 
 
Στην κάθε εικόνα αναγράφεται η ΠΗΓΗ, την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας στην ΠΗΓΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (πατήστε) και από κει στην συγκεκριμένη παραπομπή της.
 
 
«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. …/Δύο μαμάδες με τα παιδιά τους/…/Δύο μπαμπάδες με τα παιδιά τους/…»
Το tick με την πέννα ανήκει στην δασκάλα!
Έγινε στα πλαίσια του μαθήματος ΑΓΩΓΗ ΖΩΗΣ, στην Γ’ Δημοτικού, σε σχολείο στην Λευκωσία!
Να διευκρινίσουμε, ότι αυτό που έγραψαν τα παιδάκια της Γ’ Δημοτικού ήτο καθ’ υπαγόρευσιν της δασκάλας!
 
 
Και ο περιβόητος…αυνανισμός!!! Έχει παιδιά που τον αγνοούν… Και το…καλό Σχολείο θα τους μάθει αυτό, που μετά θα τους είναι πολύ δύσκολο, χωρίς την χάρη του Θεού, να βγουν από τα “γρανάτζια” του…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Μετάφραση από τα Ιαπωνέζικα)
 
Το πιο πάνω screenshot είναι από την ιστοσελίδα στην οποία παραπέμπει το εγχειρίδιο “Ταξίδι Ζωής” (διαβάστε πιο κάτω):
 
«Το έντυπο “Ταξίδι Ζωής” (ΠΗΓΗ 18) είναι ένα εγχειρίδιο για δασκάλους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ με προτάσεις για το τι πρέπει να διδάσκουν στα παιδιά. Πηγαίνοντας στη σελίδα 39, ανακαλύπτουμε ότι ως πηγή στο μάθημα “προστασίας του σώματος και κανονισμού του εσωρούχου” εμφανίζεται μία Ιαπωνέζικη ιστοσελίδα που διαφημίζει στα ΠΑΙΔΙΑ Β’ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ το πως ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ!
 
Επίσης, αν πάει κάποιος λίγο πιο κάτω στη σελίδα μπορεί να ανακαλύψει ποια ΣΟΥΤΙΕΝ είναι κατάλληλα για το βράδυ και για την ημέρα καθώς και πως μπορούν να αυξηθούν οι γυναικείες ορμόνες μέσω μασάζ.
 
Και όλα αυτά στη Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!
 
O καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…»
 
Υπουργείο Παιδείας:
 
Αφού πάτε στην σελ. 39, μπείτε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παραπέμπει και κάνετε μετάφραση της σελίδας online στα Ελληνικά και θα το δείτε:
 
(Σημ.: underwearrule:κανόνας του εσώρουχου“)
 
 
 
Σημαντικό!!!
Άραγε λένε όλη την αλήθεια στις μαθήτριες (αν το γνωρίζουν βέβαια οι διδάσκοντες, κάτι που το αμφιβάλλουμε), ότι το “αντισυλληπτικό” Ενδομήτριο Σπείραμα, σε περίπτωση σύλληψης (που δεν αποκλείεται) λειτουργεί και εκτρωτικά;(!!!) Δεν αφήνει δηλ. το έμβρυο (το ζυγωτό-συλληφθέν ωάριο) να εμφυτευθεί στην μήτρα και ο οργανισμός το αποβάλλει…
Αυτό, πρέπει να διευκρινιστεί, ότι επέχει ευθύνη αφαίρεσης ζωής, γιατί, μόλις γίνει η σύλληψη σπερματοζωαρίου και ωαρίου, ταυτόχρονα έχουμε τον άνθρωπο, ως ψυχοσωματική οντότητα. (“Άμα σώμα και η ψυχή πέπλασται, λέγει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός”. Δηλ. δεν προηγείται η δημιουργία του σώματος από την δημιουργία της ψυχής ούτε αντιστρόφως. Μόλις γίνει η σύλληψη, το ζυγωτό αυτό είναι εμψυχωμένο).
Έχουν γίνει δε μελέτες, που απέδειξαν ότι, κοπέλα που έχει μόνιμα Ενδομήτριο Σπείρωμα, κάθε χρόνο γίνεται σημαντικός αριθμός αποβολών (ανθρωπίνων δηλ. ζωών) -ανάλογα βέβαια και με την συχνότητα των συνευρέσεων- χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί…
Πόσο, άραγε, βάρος θα έχει αυτό και αντίκτυπο στην μετέπειτα ζωή τους…;
Αυτό, ερωτούμε, το λένε στις μαθήτριες οι…ειδήμονες;
 
 
 
Αυτά ήσαν ενδεικτικά μόνον τεκμήρια. (Για όλα τα Τεκμήρια βλ. ΠΗΓΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ (πατήστε) και από κει την παραπομπή της στις ΠΗΓΕΣ).
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
 
Εξαιρετικά κατατοπιστική είναι και η παρουσίαση που έκανε η κ. Ελένη Κώστα, εκ μέρους της “Αλληλεγγύης Γονέων”:
 
Όποιος επιθυμεί να διαβάσει και άλλες μας σχετικές Αναρτήσεις με το όλο θέμα, θα το βρει εδώ:
https://trooditissa.org/category/seksoualiki-diapaidagwgisi/
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate