ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ!!!

ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΡΗΜΑΤΑ-ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ!!!

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!!

 
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!!!
 
ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ!!!
 
ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΡΗΜΑΤΑ-ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ!!!
 
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!!
 
Νέα ευρήματα-Τεκμήρια, χάρη στην επαγρύπνηση της “Αλληλεγγύης Γονέων”, βγήκαν στην επιφάνεια. Καταντήσαμε, όπου σηκώσουμε πέτρα να βρίσκουμε και κάτι νέο…, πρόσφατα κρυμμένο!!!
 
Αν θυμάστε, στα προηγούμενα Τεκμήρια (πατήστε), του Υπουργείου Παιδείας, είχαμε συμπεριλάβει και την σελ. 67 της Αγωγής Υγείας Α’ Γυμνασίου (διά την σχολική χρονιά 2023/24).
 
Εκεί έγραφε:
«Είναι απόλυτα φυσιολογικό, για τα άτομα στην εφηβεία, εάν το επιθυμούν να αγγίζουν το σώμα τους, να το εξερευνούν και να το ανακαλύπτουν. Το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων ονομάζεται αυνανισμός ή αυτοϊκανοποίηση. Αποτελεί μια συνειδητή πράξη σεξουαλικής έκφρασης, η οποία συνοδεύεται με σεξουαλική ικανοποίηση.»
 
 
Και εμείς είχαμε τότε σχολιάσει:
«Και ο περιβόητος…αυνανισμός!!! Έχει παιδιά που τον αγνοούν… Και το “καλό” Σχολείο θα τους μάθει και αυτό, το οποίο μετά, θα τους είναι πολύ δύσκολο, χωρίς την χάρη του Θεού, να βγουν από τα “γρανάτζια” του…»
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ:
 
Αν παρόλα αυτά, το Σχολείο δεν καταφέρει να μυήσει τα παιδιά στον αυνανισμό, από την Α’ τάξη του Γυμνασίου, έρχεται να αποτελειώσει τούτο στην Γ’ κιόλας τάξη του Γυμνασίου:
 
Στην σελ. 234, Βιβλίο Οικιακής Οικονομίας Γ’ Γυμνασίου, είναι τυπωμένος ο επόμενος Σύνδεσμος: https://youtube.com/watch?v=aTY52flChKs&feature=shared (πατήστε)
 
Στο συγκεκριμένο βίντεο, τα δύο τρομαγμένα παιδιά (αγόρι και κορίτσι), βγάζοντας με έκπληξη ήχους φόβου, βλέπουν να συνοδεύονται, με το μεγάλωμα των ποδιών και των χεριών τους, και άλλα τους “μέλη”… Με αυτό τον τρόπο τους παρουσιάζουν την σωματική τους ανάπτυξη, για να τα οδηγήσουν μετά (αγόρια και κορίτσια) στον…πρώτο τους αυνανισμό (their first masturbation!!!)
 
Προς δε το τέλος του βίντεο, οδηγούν και τα δύο φύλα στην “όμορφη” ολοκληρωμένη σχέση αγοριού και κοριτσιού, στην ηλικία των 16 μόλις ετών(!!!) και εκεί, κλείνουν τα φώτα στο βίντεο!!!
 

(Αν δεν ανοίγει το βίντεο, πατήστε στον πιο πάνω Σύνδεσμο)
 
Αλλά, το μάθημα δεν τελειώνει ως εδώ:
 
Αφού είναι έτοιμοι και ώριμοι τώρα (“matured”) στην σεξουαλική τους ένωση (αγόρι και κορίτσι), έρχεται στην συνέχεια το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, στο βιβλίο Βιολογίας, και πάλιν της Γ’ Γυμνασίου, μέσω του μαθήματος της Σεξουαλικής Αγωγής, να τους παράσχει και τις γνώσεις, για το πώς να αποφεύγονται από τις σχέσεις αυτές τυχόν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και/ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (που δεν πετυχαίνουν -βέβαια- πάντα οι προφυλάξεις αυτές) με διάφορα μέσα, τα οποία και τους εξηγούν με κάθε λεπτομέρεια…
 
 
Και διερωτώμαστε:
 
Αυτή είναι η “προφύλαξη” που υπόσχεται το Υπουργείο Παιδείας προς τα παιδιά μας, από τις σεξουαλικές κακοποιήσεις…, ή μήπως αυτό τούτο το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης οδηγεί αυτά τα παιδιά μας, με μαθηματική ακρίβεια, σε κάθε είδους σεξουαλικές παρεκκλίσεις…;;;
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ:
 
 
(Ο τίτλος, όπως πάντα, καθαρά παραπλανητικός, σε σχέση με το περιεχόμενο του Προγράμματος!!!
Αλλού παραπέμπει ο τίτλος και αλλού το περιεχόμενο!!!)
 
Ας αφήσουμε τον εξ Ελλάδος Αρθρογράφο κ. Παντελή Λαμψιώτη να σχολιάσει επ’ αυτού του Τεκμηρίου, του Υπουργείου Παιδείας μας, που γνωστοποιήθηκε και στην Ελλάδα:
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα λέει «προκλητικούς» τους straight και ότι πρέπει να έχουν gay επαφή για να σιγουρευτούν ότι δεν τους αρέσει! (μια τέτοια επαφή)
 
Κύπρος: Σε όλο και πιο εκμαυλιστικά μονοπάτια διολισθαίνει η Παιδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, αφού πλέον επιστρατεύεται μια κανονική πλύση εγκεφάλου προς καθηγητές, δασκάλους και μαθητές, όχι μόνο να αποκηρύξουν την επιστημονική πραγματικότητα των βιολογικών φύλων, αλλά και να θεωρήσουν την φυσιολογική ετεροφυλοφιλία ως προκλητική (!) σεξουαλική συμπεριφορά!
 
Και όχι μόνο αυτό, άλλα προσπαθούν να περάσουν στους μαθητές τη νοοτροπία ότι για να σιγουρευτούν πώς είναι ετεροφυλόφιλοι, πρέπει απαραιτήτως πρώτα να δοκιμάσουν την ομοφυλοφιλική σεξουαλική επαφή για να βεβαιωθούν ότι δεν τους ελκύει!
 
Και αυτές οι εξωφρενικές ιδέες που στερούνται κάθε παιδαγωγικού ήθους και επιστημονικής αλήθειας, διδάσκονται με τον πιο επίσημο τρόπο μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και διοχετεύονται στα συστήματα Παιδείας, Κύπρου και Ελλάδας!
 
Πρόκειται για το Πρόγραμμα Hombat (πατήστε), και εδώ, και εδώ, ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το πρόγραμμα «Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια» (Rights, Equality, Citizenship) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο συμμετέχει το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΡ) από Ελλάδα, η Global Alliance for LGBT Education (GALE) από Ολλανδία, το Center for Advancement of Research and Development in Educational Technology (CARDET) από Κύπρο, το Diversity Development Group (DDG) από Λιθουανία και το Accept LGBT από Κύπρο.
 
Το ΗΟΜΒΑΤ υποστηρίζεται επίσημα από το υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και το βιβλίο με την εξοργιστική προπαγάνδα του, φιλοξενείται και διανέμεται από τον επίσημο ιστότοπό του! Σκοπός του είναι να διδάσκεται από ειδικούς εκπαιδευτές στους εκπαιδευτικούς, και οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους να μεταφέρουν αυτά τα μαθήματα στους μαθητές τους.
 
Αυτό το πρόγραμμα ουσιαστικά αποτελεί μία «βίβλο» της LGBTQ προπαγάνδας που στις 84 σελίδες του γίνεται ένας καταιγισμός αναφορών σε προπαγανδιστικούς νεωτερικούς όρους, όπως το κοινωνικό φύλο, Binary vs Non Binary, genderqueer, genderfluid, androgynous, multigendered, gender nonconforming, τρανς «μετάβαση», πανσέξουαλ, πολυσέξουαλ, coming out, «ετεροκανονικότητα», τρανσοφοβία και πολλά άλλα.
 
Αλλά εκεί που η προπαγάνδα πραγματικά «εκτοξεύεται» και αποκτά χαρακτηριστικά προσηλυτισμού στην ομοφυλοφιλία και ολοφάνερης προσπάθειας εκμαυλισμού των παιδιών, είναι οι ερωτήσεις που καλεί το πρόγραμμα να κάνει ο εκπαιδευτικός προς τους μαθητές του.
 
Θαυμάστε:
 
Απάντησε τις ακόλουθες ερωτήσεις (για ετεροφυλόφιλα άτομα)…
  1. Τι νομίζεις ότι προκάλεσε την ετεροφυλοφιλία σου;
  2. Πότε και πώς αποφάσισες για πρώτη φορά ότι είσαι ετερόφυλος/η;
  3. Πιστεύεις ότι η ετεροφυλοφιλία σου να είναι απλά μια φάση και θα περάσει;
  4. Υπάρχει πιθανότητα η ετεροφυλοφιλία σου να προέρχεται από φόβο ατόμων του ιδίου φύλου με σένα;
  5. Αν δεν έχεις κοιμηθεί με άτομο του ιδίου φύλου μαζί σου, νομίζεις θα γινόσουν gay αν το δοκίμαζες;
  6. Γιατί προβάλεις έντονα την ετεροφυλοφιλία σου; Δεν μπορείς απλά να είσαι το άτομο που είσαι χωρίς να το προβάλεις τόσο έντονα;
  7. Η μεγάλη πλειοψηφία των παιδόφιλων είναι ετεροφυλόφιλοι. Νιώθεις ασφαλής να εκθέσεις τα παιδιά σου σε ετεροφυλόφιλους εκπαιδευτικούς;
  8. Με όλη την κοινωνική υποστήριξη που λαμβάνει ο γάμος, τα ποσοστά διαζυγίου αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Γιατί υπάρχουν τόσο λίγες σταθερές σχέσεις μεταξύ ετεροφυλόφιλων νομίζεις;
 
Η ετεροφυλοφιλία από φυσική βιολογική αλληλοσυμπλήρωση των φύλων παρουσιάζεται ως κάτι που… προκαλείται και αποφασίζεται! Σαν να ρωτάμε δηλαδή έναν άνθρωπο τι του προκάλεσε το αίσθημα της… πείνας, πότε αποφάσισε για πρώτη φορά ότι πρέπει να τρώει και αν πιστεύει ότι η πείνα κάποτε θα του περάσει!
 
Επιπλέον στην τέταρτη ερώτηση η ετεροφυλοφιλία παρουσιάζεται ως απότοκο της ομοφοβίας, δηλαδή ως αντίδραση στην «φυσιολογικότητα» των gay! Δηλαδή αν κάποιος δεν είναι ομοφυλόφιλος, αυτό αποδίδεται μόνο και μόνο στην «ομοφοβία», και ο ετεροφυλόφιλος πρέπει μάλλον να αρχίσει να έχει και… τύψεις!
 
Στην πέμπτη ερώτηση προσπαθούν να εμφυτεύσουν στον μαθητή την ιδέα ότι επιβάλλεται να επιδιώξει ομοφυλοφιλική σεξουαλική επαφή για να αποφασίσει τον προσανατολισμό του, και ότι δεν θα πρέπει να του αρκεί η φυσική έλξη που ορίζει το φύλο τους, η κρίση του και οι ηθικοί του κώδικες!
 
Στην έκτη ερώτηση οι ετεροφυλόφιλοι εμφανίζονται να… υπερπροβάλλονται και να προκαλούν (!) και μάλλον θα ήταν καλύτερα να το κρύβουν! Πάλι καλά που δεν γράφει ότι κάνουν και παρελάσεις ετεροφυλοφιλίας!
 
Η έβδομη και η όγδοη ερώτηση είναι το απόγειο της βλακώδους προπαγάνδας χωρίς καμία λογική βάση, χωρίς παράθεση στοιχείων και με στόχο απλά να δημιουργήσουν χυδαίες εντυπώσεις. Άλλο πράγμα είναι ο γάμος και άλλο η σεξουαλική έλξη. Ο γάμος (και ειδικά ο θρησκευτικός γάμος) έχει πάρα πολλές απαιτήσεις για να κρατηθεί, και βασίζεται σε σταθερές και αξίες. Η σεξουαλική έλξη δεν απαιτεί τίποτα. Για τα διαζύγια ευθύνεται το χάσμα μεταξύ των εγωισμών του ανδρόγυνου. Όχι ο… λανθασμένος σεξουαλικός προσανατολισμός. Οι «λίγες σταθερές σχέσεις» είναι ένας αυθαίρετος ισχυρισμός επιπέδου δημοτικού, που είναι ντροπή να διδάσκεται σε εκπαιδευτικούς.
Στην έβδομη ερώτηση πραγματικά «καίγεται» ο εγκέφαλος. Στοχοποιεί ευθέως τους ετεροφυλόφιλους εκπαιδευτικούς! Τι ύπουλο δηλητήριο είναι αυτό που προσπαθούν να βάλουν στα μυαλά των παιδιών, για να αρχίσουν να βλέπουν το κάθε ετεροφυλόφιλο εκπαιδευτικό ως υποψήφιο παιδόφιλο;
 
Αν οι ομοφυλόφιλοι είναι ας πούμε 10% του γενικού πληθυσμού, εννοείται ότι είναι αναμενόμενο να προκύψουν περισσότεροι παιδόφιλοι από το υπόλοιπο 90%, βάσει αναλογικότητας! Αυτή η ερώτηση είναι σαν να λέμε: «η μεγάλη πλειοψηφία των τροχαίων που συμβαίνουν στους δρόμους της Ελλάδας, προκαλούνται από Έλληνες (αφού οι Έλληνες είναι συντριπτικά περισσότεροι, από ποιους θα προκαλούνταν; Από τους… Φιλιππινέζους;). Νοιώθεις ασφαλής να αφήσεις το παιδί σου να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο που οδηγεί Έλληνας;». Τι ηλίθιος συμψηφισμός είναι αυτός; Ποιος σκέφτηκε αυτά τα μηδενικής νοημοσύνης επιχειρήματα;
 
Ποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι ενέκριναν αυτά τα προπαγανδιστικά σκουπίδια; Και ποιοι εκπαιδευτικοί θα δεχθούν να προσβάλλονται ευθέως και να υποτιμούν τη νοημοσύνη τους με αυτήν την ελεεινή προπαγάνδα που δεν έχει προηγούμενο; ΠΗΓΗ
(συνέχεια από Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης):
Σημειώστε ότι το ως άνω περιβόητο Πρόγραμμα Hombat είχε επίσημα καλωσοριστεί από την πρώην Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κ. Λήδα Κουρσουμπά, στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την παρουσίαση του προγράμματος HOMBAT:
 
 
Επίσης, επισυνάπτεται σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας Κύπρου, όπου καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο Επιμορφωτικό γι’ αυτούς εργαστήριο του προγράμματος Hombat. Την υπογράφει η σημερινή Υπουργός Παιδείας, τότε Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, κ. Αθηνά Μιχαηλίδου:
Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας 14/03/2019 (για Hombat) (κλικ)
 
Και 40 μέρες αργότερα, άλλη Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας, την οποία υπογράφει ο Δρ. Κυπριανός Δ. Λούης, Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης:
Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας 24/04/2019 (για Hombat) (κλικ)
 
Tο πρόγραμμα καθώς και το εγχειρίδιο HOMBAT είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.
(Σημείωση!!! To Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, μετά το σάλο σε Κύπρο και Ελλάδα για το υλικό του εκπαιδευτικού προγράμματος HOMBAT, ΑΦΗΡΕΣΕ από την ιστοσελίδα του όλο το υλικό και την αναφορά του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα HOMBAT, ωσάν να μην υπήρξε ποτέ!!! Αυτό τι υποδηλοί;;; Αυτό είναι ΕΝΤΙΜΟ;;; Αυτό αποτελεί ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ εκ μέρους του Υπουργείου;;; Αυτά είναι άτομα που μπορούμε να εμπιστευτούμε;;;… “Ο νοών νοείτω”… και “ο έχων σώας τας φρένας κρινέτω”…)
 
=> Πριν την απάλειψη (πατήστε). Μετά την απάλειψη (πατήστε) και προχωράτε κάτω, στην Σχολική Χρονιά 2018-2019.
Επίσης, το εξαφανισθέν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας αρχείο HOMBAT.pdf (πατήστε).
Επιτέλους, τι κατήντησε το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου;
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ;;;(!!!)
 
Διερωτώμαστε:
Τι στο καλό έπιασε τους υπευθύνους του Υπουργείου;
Από πού κατευθύνονται;
Πού στέλνουμε, επιτέλους, τα παιδιά μας· σε Sex School;
Και γιατί βάλθηκαν να τα καταστήσουν ψυχοσωματικά ερείπια;
 
Καταλήγοντας:
Όλη η ιστορία αυτή, του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία, έχει καταδειχθεί όμοια με την ιστορία του ανθρώπου του Φραγκεστάιν!!!
 
Ο επιστήμονας “δημιουργεί” στο εργαστήριό του ένα πλάσμα, χρησιμοποιώντας ανθρώπινα μέλη και ενσταλάζοντας “ζωή” στην άψυχη ύλη, προς δική του εξυπηρέτηση. Σύντομα, όμως, διαπιστώνει ότι πρόκειται για ένα τέρας(!!!), το οποίο επιβουλεύεται τον ίδιο τον “δημιουργό” του, οπόταν ο δεύτερος, μπροστά στον κίνδυνο του “δημιουργήματος” του, ίσα που προλαβαίνει και το “θανατώνει”, εγκαταλείποντάς το… στην ανυπαρξία…
 
Περί αυτού πρόκειται και το μάθημα της λεγόμενης Σεξουαλικής Αγωγής στα Σχολεία!!!
 
Αποδείχτηκε ένα δημιούργημα-όργανο των “σοφών” δημιουργών του αιώνος τούτου, που όμως σύντομα επιβουλεύτηκε τα ίδια τα παιδιά/εγγόνια των ίδιων των εμπνευστών και εισηγητών του, αλλά και των ιδικών μας παιδιών…
 
Όλοι οι ιθύνοντες αποδείχτηκαν ανίκανοι να χειριστούν τέτοια ωρολογιακή βόμβα!!!
 
ΠΟΙΟΥΜΕΝ ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ!!!
 
Προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.
Προς τον Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.
Προς τα σεπτά μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.
Προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Προς κάθε εχέφρονα πολίτη της χώρας μας.
 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!
 
Καιρός αρμόδιος, να εγκαταλείψουμε έγκαιρα και εξάπαντος το τέρας και το έκτρωμα αυτό, της λεγόμενης “Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης”, προτού θρηνήσουμε άλλο επί ερειπίων…
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
Σημ.: Μετά την ανάρτηση μας αυτή, ακόμα ένα νέο Τεκμήριο είδε το φως, το οποίο ενσωματώσαμε στα πρώτα Τεκμήρια, (πατήστε) και ενσωματώνουμε και εδώ:
 
(Μετάφραση από τα Ιαπωνέζικα)
 
Το πιο πάνω screenshot είναι από την ιστοσελίδα στην οποία παραπέμπει το εγχειρίδιο “Ταξίδι Ζωής” (διαβάστε πιο κάτω):
 
«Το έντυπο “Ταξίδι Ζωής” (ΠΗΓΗ 18) είναι ένα εγχειρίδιο για δασκάλους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ με προτάσεις για το τι πρέπει να διδάσκουν στα παιδιά. Πηγαίνοντας στη σελίδα 39, ανακαλύπτουμε ότι ως πηγή στο μάθημα “προστασίας του σώματος και κανονισμού του εσωρούχου” εμφανίζεται μία Ιαπωνέζικη ιστοσελίδα που διαφημίζει στα ΠΑΙΔΙΑ Β’ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ το πως ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ!
 
Επίσης, αν πάει κάποιος λίγο πιο κάτω στη σελίδα μπορεί να ανακαλύψει ποια ΣΟΥΤΙΕΝ είναι κατάλληλα για το βράδυ και για την ημέρα καθώς και πως μπορούν να αυξηθούν οι γυναικείες ορμόνες μέσω μασάζ.
 
Και όλα αυτά στη Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!
 
O καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…»
 
Υπουργείο Παιδείας:
 
Αφού πάτε στην σελ. 39, μπείτε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παραπέμπει και κάνετε μετάφραση της σελίδας online στα Ελληνικά και θα το δείτε:
 
(Σημ.: underwearrule:κανόνας του εσώρουχου“)
tag: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate