746 (ΠΑΡΟΝ/ ΑΓΙΑΣΜΟΣ/ ΚΟΣΜΟΣ/ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)

 
(ΠΑΡΟΝ/ ΑΓΙΑΣΜΟΣ)
 
Να ζεις το παρόν και, παράλληλα, να το αγιάζεις!
Ενώ ο πλείστος κόσμος ζει με το παρελθόν και/ή το μέλλον…
Μα, το μεν παρελθόν έχει ήδη παρέλθει, το δε μέλλον ανήκει στον Θεό.
 
Εκείνο που μας ανήκει αποκλειστικά είναι το παρόν!
Γι’ αυτό και φρόντιζε, όπως είπα, να το αγιάζεις!
Το μέλλον αποτελείται από αναρίθμητα παρόντα…
Άρα, αν αγιάζεις το παρόν, αγιάζεις και το μέλλον…
 
Σου το εύχομαι!
 
(ΚΟΣΜΟΣ/ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
 
Η καλύτερη, πιο αποτελεσματική και πιο ευδόκιμη σχέση σου με τον κόσμο, επιτυγχάνεται όταν εσύ απομακρύνεσαι από αυτόν και στρέφεσαι στα πνευματικά…
Τότε ακριβώς είναι που πλησιάζεις τον κόσμο ευεργετικά!
 
Ενώ, όταν συμφύρεσαι με αυτόν (τον κόσμο)… γίνεσαι ένα με αυτόν και, όχι μόνο δεν μπορείς να τον βοηθήσεις, αλλά εσύ ο ίδιος θα χρειάζεσαι βοήθεια…
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate