Εκδήλωση ΥΠΕΡ της οικογένειας (“ΆΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΟΝΕΩΝ”)

 
 
https://youtu.be/_w2-q8YvjcA/
 
(Σας παραθέτουμε ανωτέρω το σχετικό μονόλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε για την Εκδήλωση υπέρ της Οικογένειας, που θα λάβει χώρα στις 12/11/2023ώρα 11.30 π.μ. στην Κεντρική Εξέδρα / Παραλία Φοινικούδων).
 
Αγαπητοί,
 
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ εγκάρδια την Εκδήλωση αυτή ΥΠΕΡ της οικογένειας, που γίνεται με πρωτοβουλία της Ομάδας “Αλληλεγγύη Γονέων”!
 
ΑΦΕΝΟΣ, γνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Ομάδας αυτής -που είναι έκφραση και άλλων σχετικών Ομάδων Γονέων- και που δεν είναι άλλη από την διαφύλαξη της παραδοσιακής οικογένειας (όπως δηλ. μας την παρέδωσαν οι γενεές των γενεών της καθ’ ημάς κληρονομιάς)· που είναι η προσπάθεια διαφύλαξης κάθε ηθικής μέσα στην οικογένεια· και παράλληλα η καταπολέμηση κάθε προσπάθειας αποδόμησης του χαρακτήρα αυτού της οικογένειας.
 
ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, διαπιστώνοντας ότι:
  1. Η επίσημη εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία της Πολιτείας δεν αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή των υγιών πολιτών της.
Αλλά και
  1. τα επίσημα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή των Κυπρίων Γονέων ενάντια στους “ξένους εισβολείς”, του νέου αυτού “πνευματικού Αττίλα” κατά της χώρας μας…
 
Διαπιστώνοντας όλα αυτά η “Αλληλεγγύη Γονέων” και μετά από άλλες επίσημες της εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και παραστάσεις που είχαν προς τους ιθύνοντες· βλέποντες να μην αποδίδουν αυτές κανένα καρπό… …Κατέφυγαν προς “την φωνή του λαού”, την γνήσια, την ανιδιοτελή, την πηγαία, την υγιή, την δραστική, την αποδοτική! Γι’ αυτό και η Εκδήλωση αυτή θα γίνει, όχι μέσα στις επίσημες αίθουσες…(!), αλλά στο ύπαιθρο, μέσα στην καρδιά του γνήσιου Ελληνοκυπριακού λαού… Μας θυμίζει τούτο την παραβολή “του Μεγάλου Δείπνου”, που είπεν ο Κύριός μας, στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιο (κεφ. 14, 16-24), και που είχε ακριβώς τα ίδια δεδομένα, σε ό,τι αφορά την αδιαφορία της επίσημης μερίδας της Πολιτείας, για μια υγιή, καρποφόρα και παραγωγική κοινωνία…
 
Σύμφωνα με την παραβολή, όταν ο οικοδεσπότης (εννοεί εδώ τον Θεό) είδε όλοι να παραιτούνται από την πρόσκληση Του προς το Μεγάλο Δείπνο (εννοεί την Βασιλεία Του), έβγαλε διαταγή προς τους δούλους του (δηλ. τους Αγγέλους και τους ανθρώπους του Θεού) να εξέλθουν ταχέως στις πλατείες και ρύμες της πόλεως, στους δρόμους και στα κτήματα και όπου βρουν (σε εισαγωγικά) “πτωχούς”, “ανάπηρους”, “χωλούς” και “τυφλούς” να τους εισάγουν, ώστε να γεμίσει ο οίκος Του.
 
Με άλλα λόγια, αφού οι (σε εισαγωγικά) “σοφοί”, “γνωστικοί” και “επιστήμονες” του αιώνος τούτου, αποδείχτηκαν πνευματικά τυφλοί και κουτσοί και ανάπηροι, ανάξιοι να διδάξουν σωστά τα παιδιά μας, την πρωτοβουλία την ανέλαβαν οι ίδιοι οι Γονείς και την διαδηλώνουν σήμερα με την εδώ παρουσία τους!!!
 
Ο αγώνας μας είναι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και υπέρ κάθε πολύτιμου αγαθού που μας παρέδωσεν ο σοφός Δημιουργός μας…
 
Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ την παραμικρή παραχάραξη της βαρύτιμης κληρονομιάς που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, μέσα από την σοφία τους, τα οποία οι σημερινοί (σε εισαγωγικά) “σοφοί” χλευάζουν, περιθωριοποιούν και καταπατούν…
 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!
 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!
 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ!!!
 
Τελειώνουμε με μια παρότρυνση:
Στις 12 Νοεμβρίου 2023, Κυριακή, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ / ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ (ΛΑΡΝΑΚΑ) στις 11.30 π.μ.!!!
 
Ο μεγάλος αριθμός των παρευρισκομένων θα είναι και το πιο μεγάλο και δυνατό ΜΗΝΥΜΑ προς τους ιθύνοντες!!!
 
Ευχαριστούμε.
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 
(Σημ.: Η Μονή μας αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπευτικά στην Εκδήλωση 2 Πατέρες, πρώτον για συμπαράσταση των αγωνιζόμενων Γονέων στην διαφύλαξη των παιδιών τους και δεύτερο, εις έκφραση διαμαρτυρίας διά τα τεκταινόμενα της λεγόμενης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης…)
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate