769 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ/ ΜΕΡΙΜΝΕΣ/ ΛΟΓΙΣΜΟΙ/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΕΥΧΗ/ ΑΠΛΟΤΗΣ)

769 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ/ ΜΕΡΙΜΝΕΣ/ ΛΟΓΙΣΜΟΙ/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΕΥΧΗ/ ΑΠΛΟΤΗΣ)

Γιατί επιμένουμε στο να έχει ο καθένας μας ένα πρόγραμμα; Γιατί, η πιστή τήρηση ενός ωρολογίου προγράμματος βοηθά τον άνθρωπο να μην έχει πολλούς λογισμούς, απλοποιεί την ζωή του και εύκολα του ανοίγει τον δρόμο προς μια ησυχαστική και αμέριμνη ζωή….

Κάτι που ο άνθρωπος το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη· ειδικά στην σημερινή εποχή, η οποία διακρίνεται από μια άκρατη εξωστρέφεια και ένα συνεχή βομβαρδισμό εικόνων, ειδήσεων και πολυποίκιλων διαλογισμών και ιδεών.

Γι’ αυτό και επιμένουμε, ότι η απλή και μονολόγιστος ευχή του Ιησού, το “Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με, είναι τόσον πρόσφορος και αναγκαία την σήμερον ημέραΓια να μην πω, πως αυτό αποτελεί και το μόνο σωτήριο!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ (σε μορφή Blog)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ (σε μορφή PDF/WORD)

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate