Βιβλίο: Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ. ΔΕΔΟΜΕΝΟ Ή ΕΠΙΛΟΓΗ;

 
(Διαστάσεις: 12Χ19 εκ.  Σελίδες: 38)
 
«Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ.  ΔΕΔΟΜΕΝΟ  Ή ΕΠΙΛΟΓΗ;»
 
Να το πω περιφραστικά και πιο διευκρινιστικά, για όσους δεν κατάλαβαν την έννοια του τίτλου του βιβλίου του Επισκόπου Καρπασίας:
 
«Η στροφή προς την ομοφυλοφιλία είναι πράξη ανάγκης ή επιλογής;»
 
Συστήνουμε το βιβλιαράκι αυτό, γιατί μιλά ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό. Δεν κινείται δηλ. σε γκρίζες ζώνες…
 
Και τούτο, γιατί η πίστη μας είναι ξεκάθαρη!
 
Ακριβώς έτσι έχουμε μάθει από τους αγίους Πατέρες μας και από την Αγία Γραφή:
 
“O γαρ του Θεού υιός Ιησούς Χριστός ο εν υμίν δι’ ημών κηρυχθείς, δι’ εμού και Σιλουανού και Τιμοθέου, ουκ εγένετο ναί και ου, αλλά ναί εν αυτω γέγονεν· όσαι γαρ επαγγελίαι Θεού, εν αυτω το ναί και εν αυτω το αμήν τω Θεω προς δόξαν δι’ ημών.” (Β’ Κορ. 1, 19-20)
 
Μετάφραση:
“Διότι ο Υιός του Θεού, ο Ιησούς Χριστός, τον οποίον εμείς, δηλαδή εγώ, ο Σιλουανός και ο Τιμόθεος, σας έχουμε κηρύξει, δεν έγινε και ναι και όχι, δεν απεδείχθη δηλαδή κάτι το αόριστο και αβέβαιο, αλλά επικυρώθηκαν και αποδείχθηκαν αληθινά και αμετακίνητα όλα όσα αναφέρονται στον Χριστόν.
 
Καλή μελέτη και καλή κατανόηση…
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate