739 (ΚΟΝΑΝΟΣ/ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ / ΤΟ “ΤΡΕΛΟ ΝΕΡΟ”/ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ)

 
739 (ΚΟΝΑΝΟΣ/ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ / “ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΝΕΡΟ”/ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ)
 
Γράφω…, με αφορμή το περιβόητο βίντεο του καθηρημένου “αρχιμανδρίτη” Κονάνου, το οποίο (βίντεο) δίνει την βόλτα του στο διαδίκτυο, προς ζημιά πολλών αστήρικτων συνανθρώπων μας…
 
Σκεφτόμουν να αναρτούσα το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο ξεπίτηδες γύρισε ο ίδιος και στο οποίο εξηγεί, πώς τώρα νοιώθει “όμορφα”, τόσο απέναντι στον εαυτό του, όσο και απέναντι στον Θεό(!!!), που είναι…ομοφυλόφιλος(!!!)…
 
Όμως, τελικά, προτίμησα να μην το αναρτήσω για να μην κάνω περαιτέρω ζημιά στους αστήρικτους και αδυνάτους…
 
Και ένας δεύτερος λόγος, που δεν το ανάρτησα, είναι για να μην σας ζαλίσω…, γιατί πράγματι ζαλίστηκα από το ασταμάτητο μπλα, μπλα, μπλα…του, που μιλούσε ασταμάτητα επί 1 ολόκληρη ώρα!!! (έπρεπε όμως, δυστυχώς, να το ακούσω).
 
Εννοείται, ότι απαξιώ να σχολιάσω οτιδήποτε από το κατά πάντα απαράδεκτο και απορριπτέο βίντεό του… (στα όσα δηλ. ο ίδιος ομολογεί, “συμβουλεύει” και διακελεύεται…)
 
Αν, πράγματι, θέλει κάποιος να ακούσει πώς μιλά ένας πλανεμένος και ένας μη ισορροπημένος άνθρωπος, ας τον ακούσει…
 
Τρία μόνο πράγματα θα αναφέρω εδώ, που αφορούν, τόσο τον Κονάνο, όσο και την Εκκλησία:
 
1ο. Ακριβώς επανελήφθη στον ίδιο, αυτό που η Εκκλησία μας ψάλλει την Μεγάλη Πέμπτη, στα Άγια Πάθη του Κυρίου μας:
 
“Σήμερον ο Ιούδας καταλιμπάνει (εγκαταλείπει) τον Διδάσκαλον, και παραλαμβάνει τον διάβολον”…
 
2ο. Όταν έχουμε τον Κονάνο, ο διάβολος πλέον δεν χρειάζεται· περιττεύει…
Γιατί, κάνει αρκετά καλά την δουλειά του ο πρώτος και μάλιστα καλύτερα από τον δεύτερο!!! Δεν θα μπορούσε δηλ. ο διάβολος να μιλά τόσο “όμορφα”… και τόσο “γλυκά”…, προς εξαπάτηση των απλουστέρων!!! Και
 
3ο. Να δούμε πόσους άλλους… “Κονάνους” έχει η Εκκλησία μας (εννοώ τους φορείς της!!!)
Πόσοι…, δηλαδή, “τοιούτοι Κονάνοι” κυκλοφορούν ρασοφόροι(!!!), πόση…ζημιά δεν κάνουν στο ποίμνιο!!! και πόσους “τοιούτους” αστήρικτους δεν έστειλαν στον όλεθρο!!!
 
Τι, δηλαδή· αν ένας έχει τάση αυτοκτονίας, θα πρέπει να τον “βοηθήσουμε” να… αυτοκτονήσει(;;;) και όχι να τον θεραπεύσουμε;
 
ΔΗΛΩΣΗ 1η:
 
Κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος!!!

(Αυτό δεν το αντλούμε από την επιστήμη, αλλά από την θεολογία και την δογματική ανθρωπολογία· φυσικά και η ίδια η επιστήμη δεν αναγνωρίζει ούτε κάνει τέτοια παραδοχή! Αντίθετα υποστηρίζει ότι ο γενετικός κώδικας του κάθε ανθρώπου είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος!)
 
Αν ήταν έτσι, να γεννιέται δηλ. κανείς ομοφυλόφιλος, θα ήταν άδικος ο Θεός (άπαγε της βλασφημίας!!!) να επιτρέπει να κολάζονται οι τοιούτοι ομοφυλόφιλοι(!)… Όμως, γι’ αυτό κολάζονται, αν δεν μετανοήσουν και δεν αφήσουν την θανάσιμη αυτή και επαίσχυντη αμαρτία, ακριβώς γιατί η…“ομοφυλοφιλία” τους δεν είναι ούτε ανάγκη ούτε δεδομένη, αλλά επιλογή τους!!!
 
Κανένας άνθρωπος, λοιπόν, δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος!!!
Γίνεται κανείς ομοφυλόφιλος, με την ελεύθερη αποδοχή της ανώμαλης αυτής και παρά φύσιν αμαρτίας! Εφευρίσκει δηλ. ανώμαλους τρόπους “απόλαυσης” της σαρκικής ηδονής… Μάλιστα, προχωρώ και λέγω, πως, αυστηρώς μιλώντας, ούτε “ομοφυλόφιλος” γίνεται· γι’ αυτό και άμα θέλει, ξεγίνεται!!!… Δεν υπάρχουν δηλ. ομοφυλόφιλοι…, αλλά, απλά, αυτοί που εκτελούν την πράξη της ομοφυλοφιλίας…
 
Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, αγαπητοί μου, είναι ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ!!! που αν την δεχτεί ο άνθρωπος, την ταυτίζει, τάχα, με την φύση του(!)
 
Μεγάλο ψεύδος και μεγάλη απάτη αυτή του διαβόλου, η οποία γίνεται σε συνεργασία με την πεσμένη και μολυσμένη φύση του ανθρώπου (και όχι με την ανακαινισμένη εν Χριστώ φύση μας!)· γι’ αυτό και ο Χριστός αναγνωρίζεται και είναι ο Σωτήρας μας και η ελευθερία μας!!!
 
ΔΗΛΩΣΗ 2α:
 
Όπως ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ,
το ίδιο
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…”ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ”!!!
 
Το έχω ξαναπεί:
 
Προσοχή από το…“τρελό νερό”(!!!), γιατί είναι αρκετός καιρός που άρχισε να το “βρέχει”… Ιστορία του τρελού νερού (πατήστε)
 
Επ’ ευκαιρία, να αναφέρω ότι, νέο βίντεο αναρτήθηκε, που αφορά την Ιταλίδα Πρωθυπουργό Giorgia Meloni, η οποία συνέλαβε το όλο πρόβλημα της…νέας τάξης των πραγμάτων, το οποίο τόσο έντεχνα προωθείται…:
 
 
Σημ.: Προηγούμενο βίντεο με την ίδια Πρωθυπουργό υπάρχει στο τέλος της Πατρικής μας Νουθεσίας αρ. 732 (πατήστε)
 
Τέλος, αναφέρομαι και πάλιν στο ζήτημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία (γιατί ήδη πλησιάζουμε…), για να δηλώσω ότι, αν εισαχθεί το μάθημα αυτό, όπως θέλουν να εισαχθεί, θα “ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου…!!!” Θα βάλουμε μπρος την χαλασμένη αυτή μηχανή, με όλες τις καταστρεπτικές για τα παιδιά μας συνέπειες…, και την οποία δεν θα μπορούμε μετά να σταματήσουμε…
 
Ρίξτε, παρακαλώ, μια ματιά στα 2 πιο κάτω screenshots, τα οποία είναι προτάσεις προς το Υπουργείο Παιδείας για έγκριση, σε σχέση με την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας στα Σχολεία.
 
Το πρώτο screenshot, αφορά την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση με προορισμό τα παιδιά της Γ’ Δημοτικού(9 ετών!!!):
 
 
Το δεύτερο screenshot προορίζεται για παιδιά της Α’ Γυμνασίου (13 ετών!!!)
 
(Σημ.: Πόσο, στ’ αλήθεια, προσομοιάζουν τα γραφόμενά του…, με τα λεγόμενα του Κονάνου, στο βίντεό του…)
 
 
Κατά τα άλλα, το όλο “σχέδιο” γίνεται για την…προστασία των Παιδιών ενάντια στη Σεξουαλική Κακοποίηση και Σεξουαλική Εκμετάλλευση(!!!)
 
Ω, της υποκρισίας και της κοροϊδίας προς τους γονείς!!!…
 
Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας…
 
Αγαπητοί,
Δεν είμαι προφήτης ούτε έχω προορατικό χάρισμα! Όμως, σημειώστε αυτό που σας γράφω: Αν δεν γίνουν οι δέουσες αντιδράσεις, θα έρθουν και θα θεσπιστούν διά νόμου στην χώρα μας, με όλες τις ανάλογες κοινωνικές επιπτώσεις…:
 
1ο. Οι γάμοι των ομοφυλοφίλων!!!
 
2ο. Η υιοθεσία παιδιών από τα ομοφυλοφιλικά “ζευγάρια”!!! Και,
 
3ο. Συνεπεία τούτων, στις Σεξουαλικές Διαπαιδαγωγήσεις στα Σχολεία μας, θα διδάσκονται ως φυσιολογικά, τα ανώμαλα…· η αλλαγή του φύλου, οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις και τα πιο πάνω (1 και 2)…· και τούτο, από “σεβασμό” προς τα “τέκνα” των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών, που θα βρίσκονται στην τάξη!!! Θα πρέπει, επίσης, να φωνάζουν “Αντρούλα”, τον π.χ. 17χρονο Αντρέα, ο οποίος διάλεξε τον προσανατολισμό της επιλογής του και φοράει φούστα, αντί παντελονι· ντύνεται γυναίκα αντί άντρας…
Ας μην προχωρήσω άλλο… (Άλλωστε, μπορεί και να μην αφήσει ο Θεός την συνέχιση μιας τέτοιας τρελής ζωής…!!!)
 
“Άνθρωπος εν τιμή ων ου συνήκε, παρασυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς” (Ψαλμ. 48, 21)
 
(μτφρ. Άνθρωπος, ενώ έχει πάρει από τον Θεόν την ανυπολόγιστη τιμή της λογικής του φύσεως, δεν έχει συνετισθεί, αλλά κατάταξε τον εαυτό του στην θέση των ανοήτων κτηνών και έγινε όμοιος με αυτά κατά τον τρόπον της ζωής και τα ένστικτα…)
 
Και τότε είναι που θα έρθει ο χαμός του κόσμου…και θα ψάχνουμε το λάθος…, αλλά θα είναι ήδη πολύ αργά!!!
 
Τώρα που τα γράφω αυτά, τα κανάλια “καίγονται”…, που καίγεται η Ελλάδα από τις φλόγες των πυρκαγιών!!!
 
Πιστέψτε με, αυτό που παθαίνουμε είναι το ολιγότερο, αφού πρώτα οι εμείς οι ίδιοι “κάψαμε” και συνεχίζουμε να “καίγουμε” την Ελλάδα μας…, με όλες τις πιο πάνω αντίθεες, αντίχριστες και ανώμαλες εφαρμογές!!!
 
Και, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε -επιτέλους- νου, ένας πόλεμος θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους!!!
Όμως ο πόλεμος είναι τρέλα και κατάρα…
 
Θα το επαναλαμβάνω συχνά:
Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!!!
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate