732 (ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ) (μέρος Β’)

 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ (Μέρος Β’)

(συνέχεια από το προηγούμενο):
 
Σε συνέχεια του προηγούμενου μου Μηνύματος, για το ως άνω θέμα, έχω να αναφέρω δύο περιπτώσεις -γράφε, δύο κρούσματα– που δείχνουν την σοβαρότητα του θέματος, για το οποίο ομιλούμε:
 
1η περίπτωση:
Μου ανάφερε μια κοπέλα, ότι η κόρη της αδελφής της, μικρό πεντάχρονο κοριτσάκι, σχολνώντας από το Νηπιαγωγείο, ρώτησε την μητέρα της:
“Είναι εντάξει, μάμα, ένα κοριτσάκι να είναι με ένα άλλο κοριτσάκι;(καταλαβαίνετε…) · επειδή έτσι τους είπε η δασκάλα…
 
Όταν άκουσε αυτό η μητέρα πήγε στο ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΟ, για να ζητήσει τον λόγο· οπόταν, της είπαν εκεί, ότι αυτό (το σχολείο) είναι από τα σχολεία που το εφαρμόζουν πιλοτικά και ότι από το Σεπτέμβρη θα εφαρμοστεί σε όλα τα σχολεία…
 
2η περίπτωση:
Μία κυρία, καθηγήτρια σε Λύκειο, μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της, παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία. (Σημειώστε ότι, σύμφωνα με την Καθηγήτρια, τα σχετικά βιβλία των σεμιναρίων ήσαν βιβλία που εκδίδει το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου).
  • Σ’ αυτά, λοιπόν, τα σεμινάρια, έγινε και αναφορά, ότι τα φύλα των ανθρώπων δεν είναι μόνο 2, αλλά και 4 και 5(!!!)
Και ερωτώ:
 
– Έτσι, πράγματι, έχει η αλήθεια;
Για να δούμε, τι μας λέει η Αυτοαλήθεια, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός και Θεός μας:
 
Από δε αρχής κτίσεως άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός· ένεκεν τούτου καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα, και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού” (Μάρκ. 10, 6-7) και (Γένεσις 1, 27).
 
 
Ο Χριστός μας, λοιπόν, μας μίλησε για 2 φύλα, εξυπαρχής της Δημιουργίας.
Πού βρήκαν αυτοί τα 4 και τα 5 “φύλα”;
Αυτά είναι που θέλουν να διδάσκονται και να “μαθαίνουν” τα παιδιά μας στα σχολεία;
 
Επίσης, ο Θεός μας, όταν ήταν να πλάσει τον άνθρωπο, είπε:
και είπεν ο Θεός· ποιήσωμεν άνθρωπον κατ’ εικόνα ημετέραν και καθ’ ομοίωσιν (δηλ. ας δημιουργήσουμε τον άνθρωπο, σύμφωνα με την δική μας εικόνα, ώστε να έχει την δυνατότητα να ομοιάσει με εμάς, την Αγία Τριάδα) (Γένεσις 1, 26).
Εικόνα του Θεού, είναι αυτός ο σαρκωθείς Θεός Λόγος, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
 
Και ερωτώ:
Το να βγαίνει κανείς έξω από τις προδιαγραφές του, αναζητώντας άλλο (ανύπαρκτο) είδος “φύλου”, πώς τελικά θα ομοιάσει με τον Θεό, με τον Κύριον ημών Ιησού Χριστό; Πώς θα κληρονομήσει την Βασιλεία των Ουρανών, που είναι αυτή η ταύτισή μας με τον Χριστό, η Χριστοποίησή μας και η Θεανθρωποποίησή μας;
Με το να “αλλάζουμε”(;;;) φύλο(!!!) ή -νέο φρούτο “ορολογίας” τώρα:- σεξουαλικό προσανατολισμό(!!!)…, αυτό αποτελεί βλασφημία κατά του Θεανθρώπινου Προσώπου του Χριστού!
 
Προχωρώ στο θέμα μας…
  • Στο σεμινάριο για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, τους έδειξαν επίσης σκίτσα οικογενειών, στα οποία:
– Στο ένα, παρουσιαζόταν ένας άνδρας και μια γυναίκα και στην μέση ένα παιδί. Ο άνδρας φαινόταν να παίζει με το κινητό του και το ίδιο έκανε και η γυναίκα· το δε παιδί έδειχνε να μένει μόνο του και απαρακολούθητο…
 
– Το άλλο σκίτσο παρουσίαζε ένα ζευγάρι “γονέων”, του ιδίου φύλου(!!!), να χαίρονται όμορφα με ένα παιδί…
 
– Τέλος, ήταν ένα άλλο σκίτσο, στην γωνιά, σε μικρότερο μέγεθος, όπου έδειχνε ένα ζευγάρι κανονικό, να είναι φυσιολογικά μαζί με το παιδί τους.
 
Διαμαρτυρόμενη η καθηγήτρια, για την επιτηδευμένη και καλά στοχευμένη αυτή παρουσίαση, άκουσε, προς έκπληξή της, την παρουσιάστρια να λέει: Καλά, σας αρέσει που ο άνδρας και η γυναίκα δεν δίνουν καμία σημασία στο παιδί τους, ενώ το άλλο ζευγάρι (το ομοφυλοφιλικό!!!) παίζει χαρούμενα με το…παιδί τους(;;;)
 
– Επιτρέψτε μου τώρα, αγαπητοί μου, να σας κάνω μια ερώτηση -τύπου IQ Test- και να μου απαντήσετε:
Ποιοι και τι είδους άνθρωποι, νομίζετε, ότι είναι αυτοί, που κρύβονται πίσω από τα σύγχρονα αυτά σεξουαλικά προγράμματα, ειδικά φτιαγμένα για τα παιδιά μας;
 
Αδελφοί μου,
όσα γράφω, τα γράφω με την ιδιότητα που έχω ως Πνευματικός:
 
Τα προγράμματα αυτά βασίζονται, στην ουσία τους, σε Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα πρότυπα και κατευθύνσεις…
 
Ας μην μας διαφεύγει, εντούτοις, η εξής αλήθεια:
 
Ότι, δηλαδή, άλλο σινάφι (φύραμα) είναι ο Ευρωπαίος και ο Αμερικάνος και άλλο εμείς οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ…
 
Αυτά που γι’ αυτούς θεωρούνται “φυσιολογικά” και “ομαλά”, για εμάς τους Ορθόδοξους είναι παρά φύση και ανώμαλα… Αυτά που αυτοί θεωρούν “ηθικά”, για μας τους Ορθόδοξους είναι και παραμένουν ανήθικα…
 
Με άλλα λόγια, δεν μπορεί όλα αυτά που “ταιριάζουν” σ’ εκείνους, να ταιριάξουν και σε μας…
 
Για τον Ευρωπαίο και τον Αμερικάνο, φυσιολογικός άνθρωπος και πρότυπο ανθρώπου, είναι ο πεσμένος άνθρωπος, με τα πάθη του και τις όποιες εμπαθείς επιθυμίες του… (κάτι απόγονο με τις θεωρίες του Εβραϊκής καταγωγής Αυστριακού νευρολόγου και ψυχίατρου Σίγκμουντ Φρόυντ, ο οποίος είχε μπλεχτεί στον υπνωτισμό, την ερμηνεία των ονείρων, το οιδιπόδειο σύμπλεγμα και τα άλλα σεξουαλικά συμπλέγματα…)
 
Ενώ, λέγω, για τον Ευρωπαίο και τον Αμερικάνο, φυσιολογικός άνθρωπος και πρότυπο ανθρώπου, είναι ο πεσμένος άνθρωπος, με τα πάθη του και τις εμπαθείς επιθυμίες του…, για μας τους Ορθόδοξους, φυσιολογικός και τέλειος άνθρωπος, καθώς και πρότυπο ανθρώπου, είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός (ο ενανθρωπήσας Θεός και Δημιουργός μας).
 
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως όση διαφορά υπάρχει μεταξύ της βάσης και της αφετηρίας του Δυτικού ανθρώπου, με εμάς τους Ανατολικούς -και με αυτά εννοώ το πρότυπο του φυσιολογικού και τέλειου ανθρώπου- άλλη τόση διαφορά υπάρχει και στις προσεγγίσεις που γίνονται εκατέρωθεν, στα διάφορα υπαρξιακά και οντολογικά θέματα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένου και του γενετησίου ενστίκτου, αυτού δηλαδή της αναπαραγωγής και της σχέσεως των δύο φύλων (τονίζω το δύο). (Έτσι ονομάζουμε το ένστικτο αυτό, εμείς οι Ορθόδοξοι, και όχι σεξουαλικό, που είναι μια ξένη λέξη, με διαφορετική, από την δική μας, έννοια).
 
Καταλήγοντας, επαναλαμβάνω αυτό που ανάφερα και στο προηγούμενο μου μήνυμα και τοποθετούμαι:
 
«Αν αφήσουμε (εννοείται ότι δεν θα αφήσουμε) να προχωρήσουν σε αυτά τα ανώμαλα και αήθη προγράμματα σεξουαλικής “διαπαιδαγώγησης” στα σχολεία, θα είναι ως να βάζουμε μπρος μια “χαλασμένη μηχανή”, η οποία θα επιφέρει πολλά θύματα (τα ίδια τα παιδιά μας!!!) και την οποία δεν θα μπορούμε μετά να σταματήσουμε»
 
Αδελφοί μου,
ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και ας μην πιπιλίζουμε όσα άθεσμα, αήθη, ανώμαλα και παράλογα μας σερβίρουν οι ξένοι, μέσω (δυστυχώς) κάποιων ιδικών μας…
 
Τα παιδιά μας και οι έφηβοί μας, βομβαρδίζονται σήμερα κυριολεκτικά με την πορνογραφία και την διαφήμιση και προβολή διαφόρων σεξουαλικών και ηθικών παρεκτροπών…
Ας μην τους προσθέτουμε σ’ αυτά και τις δικές μας σεξουαλικές δήθεν “διαπαιδαγωγήσεις”, κι αυτά, μέσα από τα δικά μας τα σχολεία!!!
 
Πιστέψτε με:
Όσο πιο λίγα ακούουν και βλέπουν τα παιδιά μας, περί σεξουαλικών θεμάτων…, τόσο πιο ομαλά και ψυχολογικά ισορροπημένα θα μεγαλώσουν, σε ό,τι αφορά την προσωπικότητά τους, καθώς και το, κατά τα άλλα φυσιολογικό, γενετήσιο ένστικτο…
 
Ενώ, αν αρχίσουμε από την προδημοτική τους κιόλας ηλικία, και κατόπιν στην παιδική και την εφηβική, να τους μιλούμε για τα διάφορα σεξουαλικά θέματα…, θα μεγαλώνει παράλληλα μαζί τους ένα σεξουαλικό σύνδρομο, το οποίο θα τους ακολουθεί σαν μια “σκια”…, με όλες τις καταστρεπτικές γι’ αυτούς συνέπειες και επιπτώσεις!
 
Γι’ αυτό, τοποθετούμαστε και λέμε:
 
Η καλύτερη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και των εφήβων μας δεν είναι άλλη από την ΑΓΝΟΤΗΤΑ και την ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ!!! (και δεν με ενδιαφέρει αν δεν αρέσει αυτή η λέξη σε μερικούς…)
 
Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και θέλουμε να συνεχίσουμε Ορθόδοξοι… και να τελειώσουμε Ορθόδοξοι!
 
Περάσαμε και εμείς τις ηλικίες αυτές…και είδαμε την ωφέλεια που έχει ένας έφηβος και ένας νέος, από την διατήρηση της αγνότητάς του· αλλ’ ούτε και είχαμε ποτέ στα σχολεία μας την λεγόμενη σεξουαλική “διαπαιδαγώγηση”…
Και μια χαρά μεγαλώσαμε…και μια χαρά είμαστε!!! Δόξα τω Θεώ!!!
 
Πιστέψτε με, αδελφοί μου (και τοποθετούμαι περαιτέρω):
 
Η ζημιά που θα έχουν τα παιδιά μας από την α) λεγόμενη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία…, σε σύγκριση με την “ζημιά” που θα έχουν, β) αν δεν τύχουν της τοιαύτης “ενημέρωσης”, είναι 99,99% προς 0,01% αντιστοίχως! (το 0,01% το έβαλα για χάριν αυτών που δεν αντέχουν το απόλυτο της αλήθειας).
 
Τι, λοιπόν, προτιμούμε;…
 
(απαντώ και λέγω): Επειδή τελειώσαμε το Πρακτικό τμήμα, και παραμένουμε λογικοί και πρακτικοί, δεν έχουμε παρά να προτείνουμε και να επιλέξουμε το δεύτερο!
 
Τελειώνοντας, αν θυμάστε την ιστορία που σας είχα αναφέρει, προς το τέλος της Πατρικής μου Νουθεσίας αρ. 726, υπενθυμίζω και πάλιν:
 
Προσοχή από το…“τρελό νερό”(!!!), γιατί είναι αρκετός καιρός που άρχισε να το “βρέχει”…
Βλέπε, Ιστορία του τρελού νερού (κλικ) κάνοντας εύρεση με Ctrl+F της λέξης τρελό.
 
Όσοι θέλουν, μας ακούουν…και μας ακολουθούν… (Λουκ. 10, 16).
Όσοι δεν θέλουν, ας “απολαύσουν” τον μισθό της επιλογής τους…
“Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.” (Λουκ. 14, 35)
 
Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!
 
Και κάποια σχετικά…
(από χώρες που “ξύπνησαν” έγκαιρα!!!):
 
1. Ιταλία (Πρωθυπουργός Ιταλίας κ. Giorgia Meloni).
Αφαιρούνται τα ονόματα ομοφυλόφιλων γονέων από τα πιστοποιητικά των παιδιών «τους»:
 
 
2. Ουγγαρία (Πρωθυπουργός Ουγγαρίας κ. Βίκτορ Όρμπαν).
ΟΧΙ στην Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας:
 
 
3. Ρουμανία (Πρόεδρος Ρουμανίας κ. Κλάους Γιοχάνις).
Με απόφαση του Κοινοβουλίου, αποσύρει η Κυβέρνηση της Ρουμανίας την υποχρεωτική σεξουαλική αγωγή στα σχολεία:
 
 
(Για να διαβάσετε πατήστε πάνω στην εικόνα ή στον επόμενο Σύνδεσμο/link)
 
Από τα πιο πάνω, γίνεται φανερό, πως το κίνημα αυτό της -κατά τα άλλα ανώμαλης- σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, κινείται σε παγκόσμιο επίπεδο…
Γι’αυτό, και προτρέπω:
Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους!!!
 
Ο λόγος, για τον οποίο ενέταξα τα ως άνω βίντεο στην παρούσα Πατρική Νουθεσία, είναι, αφενός μεν να δείξουμε πως υπάρχουν ακόμα υγιείς φωνές, οι οποίες ευαισθητοποιήθηκαν επί του θέματος…, και αφετέρου, προς εντροπή των ιδικών μας, οι οποίοι, ακόμα…το “σκέφτονται”(!!!)
 
Δείτε και την προηγούμενη μας Ανάρτηση:
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική/Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate