(PETITION) ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

 
Πιο κάτω είναι η Ανοικτή Επιστολή για υπογραφές.
 
Η Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης δηλώνουμε, ότι η Επιστολή αυτή μας εκφράζει πλήρως!
 
……………………………….
 
Το Petition:
 
Can you help me out by signing this petition?
https://chng.it/6QcsZhqt (πατήστε)
 
……………………………….
 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη
 
της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου
 
Μακαριώτατε,
 
Πανιερώτατοι,
 
Θεοφιλέστατοι,
 
Με πόνο και αγωνία ψυχής απευθυνόμαστε σε σας, τους πνευματικούς μας Πατέρες και Θεματοφύλακες της Ορθόδοξης Πίστης μας και ζητούμε παρακλητικά την βοήθεια και συμπαράσταση σε σχέση με το μείζον ζήτημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης», το οποίο ταλαιπωρεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, τους τελευταίους μήνες.
 
Παρά τις κάποιες αόριστες και ατεκμηρίωτες διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Παιδείας, έχουμε πολλούς βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι το μάθημα της λεγόμενης ολιστικής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία μας θα συνεχίσει να προωθεί μια ιδεολογία αντίθετη προς την ορθόδοξη περί την γενετήσια ζωή ηθική.
 
Γι᾿ αυτό κλίνουμε νοερώς ενώπιόν σας το γόνυ και σας παρακαλούμε: Μην ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ Τον ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ Του ΩΣ ΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΗΘΙΚΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ Των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ Σασ, Τα ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Το ΠΑΡΟΝ Και Το ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
 
Οι Θεολόγοι καθηγητές είναι πιστεύουμε ικανοί να διδάξουν και να εμπνεύσουν, στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών, την αγάπη και τον σεβασμό προς τον πλησίον, καθώς και τις εν Χριστώ αρετές της αγνότητας, της αιδούς και της εγκράτειας. Επίσης, οι καθηγητές της Βιολογίας έχουν την επιστημονική κατάρτιση να ενημερώσουν τα παιδιά μας αναφορικά με τα σοβαρά και εν πολλοίς αθεράπευτα νοσήματα, που μεταδίδονται με την ασύδοτη σεξουαλική δραστηριότητα, καθώς και τις τραγικές συνέπειες των εκτρώσεων.
 
Οι καθηγητές της Οικιακής Οίκονομίας είναι καταρτισμένοι για να διδάξουν ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων ενταγμένων στο γνωστικό τους αντικείμενο και είναι σαφώς αντισυνταγματική η επιφόρτισή τους με την «υποχρέωση» να διδάξουν στα παιδιά μας μια «ηθική» αντίθετη με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των γονέων τους.
 
Εμείς, ως γονείς, είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε σχετικά σεμινάρια που θα αφορούν την αγωγή των παιδιών μας, τα οποία εσείς θα διοργανώσετε στις κατά τόπους ενορίες,
 
Βέβαιοι, για την θετική ανταπόκριση στην παράκληση των τέκνων σας διατελούμε με βαθύτατο σεβασμό
 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
 
Λευκωσία,
 
2 Οκτωβρίου 2023
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate