ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ (Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ) – Σχολιάζουμε χωρίς φόβο και πάθος

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ (Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ)
Σχολιάζουμε
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Το πιο πάνω βίντεο, αποτελεί τεκμηρίωση των Αρχαιολόγων-Γεωλόγων για το αληθές της περιγραφής της Βίβλου, σχετικά με την καταστροφή (με πυρ και θειάφι) των πόλεων των Σοδόμων και της Γομόρρας, στις οποίες κυριαρχούσε η ανώμαλη ασέλγεια της ομοφυλοφιλίας…

Το δημοσιοποιώ και εδώ, γιατί αξίζει να το δείτε.

Να σημειώσω, συμπερασματικά, ότι η σημερινή κατάσταση, τόσο παγκοσμίως, όσο και Ευρωπαϊκά και άλλο τόσο στα Κυπριακά δρώμενα, είναι χειρότερη από την κατάσταση των τότε κατοίκων των Σοδόμων και της Γομόρρας!

Μην παραξανεύεστε γι’ αυτό που λέω. Γιατί, τότε, δεν υπήρχε το φως του Χριστού ούτε η εποχή της Χάριτος του Χριστού. Και όχι μόνο: Σήμερα, μη εξαιρουμένης και της Κύπρου, η ομοφυλοφιλία, με όλα τα παρακλάδια της, έχει γίνει λάβαρο και “αγωνιζόμενος στρατός” (γράφε ΛΟΑΤΚΙ) για την επικράτηση και νομική κατοχύρωση της ομοφυλοφιλίας, με αποκορύφωμα τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλοφίλων(!!!)

Είμαστε, συνεπώς, αναπολόγητοι!!!

Εάν, λοιπόν, στα Σόδομα και την Γομόρρα, έγινε αυτό που περιγράφεται στην Αγία Γραφή και τεκμηριώνεται όπως βλέπουμε σήμερα από τους Αρχαιολόγους και Γεωλόγους, τι -άραγε- μας περιμένει, αν δεν μετανοήσουμε επιτέλους;

Ο Χριστός μας μάς έχει προειδοποιήσει ξεκάθαρα:

«Και συ, Καπερναούμ, που σε εξέλεξα ως τόπον κατοικίας μου και εξυψώθηκες δια τούτο έως τον ουρανόν, θα κρημνισθής βαθύτατα μέχρι τον Άδην, διότι εάν τα μεγάλα θαύματα, που έγιναν εις σε, είχαν γίνει εις τα διεφθαρμένα Σόδομα, οι κάτοικοι θα μετανοούσαν και δεν θα κατεστρέφοντο, αλλά θα έμεναν μέχρι σήμερα» (Ματθ. 11,23). Και

«Εάν δεν είχα έλθει εις την γην και δεν τους είχα διδάξει την αλήθειαν, δεν θα είχαν αμαρτίαν δια την άγνοιαν και απιστίαν των αυτήν. Τώρα όμως δεν έχουν καμμίαν πρόφασιν, που να δικαιολογή την αμαρτίαν των. Δια τούτο και είναι υπεύθυνοι τιμωρίας εκ μέρους του Θεού» (Ιωάν. 15, 22).

Είχα γράψει σε παλαιότερη μου εκτενή Ανάρτηση (https://trooditissa.org/726-omofylofilia-apostasia-to-trelo-nero/), ότι οι ομοφυλόφιλοι και το κίνημά τους (γράφε ΛΟΑΤΚΙ) είναι εχθροί της Πατρίδας μας και της κοινωνίας εν γένει!

Όταν διαβάσετε το άρθρο θα καταλάβετε το γιατί…

Σημειώστε, ότι οι ΛΟΑΤΚΙ εισχώρησαν στα Σχολεία μας μέσω της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης (έμμεσα και άμεσα) και με την ανοχή του Υπουργείου Παιδείας (και ας το αρνιούνται οι υπεύθυνοι· δεν είναι καλό να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας).

Ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του…

Για την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης,
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός


tag: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate