741 (ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)

 
741 (ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)
 
 
(Για άνοιγμα στο YouTube, πατήστε πάνω στην εικόνα.
 
Αγαπητοί,
 
Την 1η/09/2023 το ΥΠΑΝ (Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας), βλέποντας τις ανησυχίες αλλά και την καθόλα δικαία αντίδραση των γονέων και διαφόρων άλλων Συνδέσμων, ενάντια στην λεγόμενη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα Σχολεία, έκανε μια τελευταία (απεγνωσμένη) Ανακοίνωση στα ΜΜΕ, προσπαθώντας να… “καθησυχάσει” τους ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους και εν αγωνία ευρισκόμενους γονείς και Συνδέσμους, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι:
 
«(το ΥΠΑΝ) δεν έχει προβεί σε καμία αλλαγή που να σχετίζεται με το εν λόγω μάθημα (της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης) από το 2011 μέχρι σήμερα» και πως
 
«σ’ ό,τι αφορά τη Δημοτική Εκπαίδευση, το μάθημα διδάσκεται και θα διδάσκεται όπως ακριβώς διδασκόταν εδώ και δώδεκα χρόνια, από το 2011, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ».
 
—————————
 
(Σχολιάζουμε): Μα και αν υποθέσουμε (κάτι που δεν είμαστε σίγουροι, στο τι δηλ. θα μας πλασάρουν στην πορεία του χρόνου) πως “ό,τι διδασκόταν για 12 χρόνια, από το 2011 μέχρι σήμερα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ”, αλλά, “θα συνεχίσει να διδάσκεται όπως ακριβώς διδασκόταν το μάθημα”· και πάλιν ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
 
– Όταν θα δείτε παρακάτω το βίντεο του Συνδέσμου “Αλληλεγγύη Γονέων Κύπρος”, θα καταλάβετε γιατί η τόσο σφοδρά αντίθεσή μας με το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία!
 
– Έπειτα, ποιος σας είπε, κύριοι (και κυρίες) ότι θέλουμε να κάμνετε Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα παιδιά μας;
 
(Εμείς, από την αρχή που εισήχθη το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία, είμασταν κάθετα ενάντιοι· κάτι που φαίνεται να μας δικαιώνει σήμερα, όπως θα δείξει η συνέχεια…)
 
– Αλλά και πάλιν, σ’ αυτό που ανακοίνωσε το ΥΠΑΝ, ότι δηλ. “ό,τι διδασκόταν για 12 χρόνια, από το 2011 μέχρι σήμερα, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ”, αν -λέγω- κάτι γινόταν λάθος, εδώ και 12 χρόνια, και το αντιληφθούμε (γιατί το πράγμα παράγινε…), σημαίνει πως πρέπει και να το συνεχίσουμε;;;
 
Δηλώνουμε με πάσαν ειλικρίνεια, πως και 100 ετών να γίνουμε και αντιληφθούμε ότι εδώ και δεκάδες χρόνια κάτι γινόταν λάθος στο Μοναστήρι μας, αμέσως θα το σταματήσουμε!!!
Και όχι να μας λένε, γινόταν εδώ και 12 χρόνια, άρα συνεχίζουμε…
 
Κύριοι (και κυρίες) ιθύνοντες: Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε ή αν δεν καταλαβαίνετε ή -το χειρότερο- αν δεν θέλετε να καταλάβετε το τι γίνεται…, καλά θα κάνετε να αφήσετε τα παιδιά μας ήσυχα!!! τα ήθη και τον πολιτισμό μας!!!
 
Εδώ είναι που θέλουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο ψήφισε ο λαός, σαν άλλο Κυβερνήτη του σκάφους που ονομάζεται Κύπρος, να τους πιάσει όλους αυτούς από το αυτί και να τους πει, “τι είναι αυτά τα πράγματα! Καθίστε κάτω και κάμετε αυτό που σας λέγω!”
 
Στην αρχή, ο κόσμος άκουγε “Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση” και νόμιζε ότι ήταν κάτι καλό για το παιδί του.
 
Όμως τώρα, που αποκαλύφθηκαν τα όσα απαράδεκτα γίνονταν στα Σχολεία, σε σχέση με το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, οι γονείς ξύπνησαν και δεν πρόκειται να αφήσουν να συνεχίσει αυτή η ανεξέλεγκτη, ζημιογόνα και καταστρεπτική κατάσταση…
 
Πολύ έντονες ακούγονται οι φωνές από το εξωτερικό, αυτών που τώρα επιστρέφουν από τις καταστρεπτικές συνέπειες που είχε στα παιδιά τους το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης. Και εμείς, κλείσαντες τα αυτιά μας και τα μάτια μας, κωφοί και τυφλοί, προχωρούμε…
 
– Πιπιλίζετε ακόμη και το λεγόμενο “δικαίωμα” των παιδιών στην πρόσβαση σε Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση…”
Από πότε, λοιπόν, το “δικαίωμα” προχωρεί και γίνεται υποχρέωση”;;;(!!!)
 
Επίσης, στην Ανακοίνωσή του το Υπουργείο παιδείας επεσήμανε ότι,
 
«Οποιεσδήποτε αναφορές σε περιεχόμενο που έχει δημοσιευθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ή άλλους φορείς και οργανωμένες ομάδες, δεν αφορούν στο περιεχόμενο του μαθήματος ».
 
—————————
 
(Σχολιάζουμε): Εδώ ΔΕΝ μας λέει την καθαράν αλήθεια το Υπουργείο Παιδείας…αλλά φάσκει και αντιφάσκει!!!
 
Στην Πολιτική του το Υπουργείο Παιδείας (σε δική του ανάρτηση) αναφέρει, σχετικά με τον…«ορισμό και την αναγκαιότητα της ολιστικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης (βάσει της οποίας κινείται η Πολιτική του) ότι η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση γίνεται με βάσει τις κατευθυντήριες γραμμές της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Στρατηγικής για την Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ)…»  (Έχουμε εδώ και…“Αρχηγείο Στρατού”!!!)
 
– Επιτέλους, ακολουθείτε ή δεν ακολουθείτε τις οδηγίες του Π.Ο.Υ.;;; Θα μας τρελλάνετε στο τέλος…
Κύριοι (και κυρίες) του Υπουργείου Παιδείας: Απεχθανόμαστε την υποκρισία και το ψέμα!!!
 
Και λίγο πιο κάτω, συνεχίζει η Πολιτική του Υπουργείου Παιδείας, «…Σταδιακά ενισχύει και ενδυναμώνει τα παιδιά και νέους με πληροφορίες, δεξιότητες και θετικές αξίες, ώστε να κατανοούν και να χαίρονται την σεξουαλικότητά τους»(!!!)
 
Και ποιος σας είπε, κύριοι (και κυρίες) ότι θέλουμε να παιδιά μας να χαίρονται και να απολαμβάνουν την “σεξουαλικότητά” τους…, πρόωρα και εκτός του νομίμου γάμου;
 
Εδώ θα βρείτε την επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, της 1/09/2023:
 
βλ. και άρθρο:
 
Στην επικεφαλίδα του πιο πάνω Άρθρου στην “Cyprus Times”, σχετικά με την προαναφερθείσαν Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, υπήρχε η φράση, “Όσα πρέπει να γνωρίζετε” (για το μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης).
 
– Αυτά από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας.
 
—————————
 
Πιο κάτω, θα αναφερθούμε στην φράση που χρησιμοποίησε ο Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Γονέων σε μια παρουσίασή του, που λέει:
Υποχρεωτική Σεξουαλική Αγωγή – “Αυτά που δεν μας λένε” (πατήστε πιο πάνω για να ανοίξει το βίντεο)
 
Να πούμε, ότι ακριβώς την προηγούμενη μέρα της Ανακοίνωσης του ΥΠΑΝ, στις 31/08/2023, η καθ’ ημάς Ιερά Μονή Τροοδίτισσης είχε δημοσιεύσει στην Ιστοσελίδα της, Ανακοίνωση, σχετικά με το θέμα της λεγόμενης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία μας.
διαβάστε:
 
Σ’ αυτήν καταλήξαμε ότι:
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ…
 
Πρέπει να γνωρίζουμε, ότι η αυριανή κοινωνία είναι τα σημερινά παιδιά μας!!!
 
Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το Υπουργείο Παιδείας, μέσω του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, καταβάλλει προσπάθεια προσαρμογής των παιδιών μας στα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας (σε σχέση με τα σημερινά σεξουαλικά δεδομένα…)
 
Γνωρίζουμε όμως επίσης όλοι, πως η σημερινή κοινωνία πάει από το κακό στο χειρότερο… και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό (ομιλώ, επαναλαμβάνω, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την σημερινή κατάσταση της σεξουαλικότητας…)
 
Και τι δεν ακούμε και τι δεν ψηφίζονται σήμερα στα Κοινοβούλια· και τι αναμένεται ακόμη να ψηφιστούν(!!!)…
 
Άρα λοιπόν, αν δεν θέλουμε η αυριανή κοινωνία, των σημερινών παιδιών μας, να είναι ακόμα χειρότερη από την σημερινή, θα πρέπει να προπαρασκευάσουμε από τώρα τα παιδιά μας να είναι υγιή, απ’ όλες τις απόψεις…
 
Γι’ αυτό και επιμένουμε και καταλήγουμε, ότι «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΟΧΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΛΑ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ…»
 
– Αυτά από πλευράς δικής μας.
 
—————————
 
Αγαπητοί,
εμείς, η Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης, δηλώνουμε ότι ο αγώνας για τερματισμό της λεγόμενης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία μας, και αντ’ αυτής η εισαγωγή μιας Χριστιανικής Αγωγής, συνεχίζεται…
 
Ίσως να μην “ακούγεται” καλά αυτό σε μερικούς, οι οποίοι, από καλή -δεν λέγω- πρόθεση είναι υπέρ της τοιαύτης Σεξουαλικής “Αγωγής”.
Τους δικαιολογούμε με το ελαφρυντικό της άγνοιας…
 
Όμως, αν παρακολουθήσετε, από την αρχή μέχρι το τέλος, το πιο κάτω βίντεο-παρουσίαση της κ. Ελένης Κώστα, ως μέλους και αντιπροσώπου του Συνδέσμου “Αλληλεγγύη Γονέων Κύπρος”, ίσως δεν θα μείνει ούτε ένας, που να συνεχίζει να υποστηρίζει την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα Σχολεία μας
 
Στο καθόλα τεκμηριωμένο αυτό βίντεο της “Αλληλεγγύης Γονέων Κύπρος”, η κ. Ελένη Κώστα:
 
1. ΑΦΕΝΟΣ βγάζει την μάσκα του ΚΣΟΠ (Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού), ο οποίος είναι σαν ένας θυγατρικός Σύνδεσμος του Παγκόσμιου “Planned Parenthood”, αλλιώς IPPF” (=Ιδιωτικά Ιατρεία Αντισύλληψης και Εκτρώσεων!!!), ενός κινήματος με έλλειψη(!!!) “καλής φήμης (reputation)”.
 
—————————
 
(ανοίγουμε παρένθεση):
Δυστυχώς και ως μη όφειλε, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο ιδιωτικός αυτός Σύνδεσμος (ΚΣΟΠ) κατάφερε να “εισχωρήσει” (ως Δούρειος Ίππος) μέσα στο Υπουργείο Πᾳιδείας και Πολιτισμού.
 
– Μέλη του Συνδέσμου αυτού και/ή φίλοι του κατέχουν νευραλγικές θέσεις και είναι συγγραφείς εγχειριδίων Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης (I’m set” και “Ταξίδι ζωής”), καθώς και συγγραφείς σχολικών βιβλίων Αγωγής Υγείας Γυμνασίου.
 
– Επίσης έγραψαν το σχολικό βιβλίο για τα Δημοτικά “Πρώτα βήματα”, το οποίο και αγοράστηκε από το Υπουργείο Παιδείας και διανεμήθηκε σε όλα τα Δημοτικά ως βοήθημα για τους δασκάλους(!)
 
– Πέραν αυτών, με άδεια του Υπουργείου Παιδείας, κάνουν και διαλέξεις στους μαθητές στα Σχολεία μας και “εκπαιδεύουν” δασκάλους και καθηγητές…
(Τώρα εξηγούνται τα διάφορα άτοπα/καταγγελίες που δεχόμαστε από δασκάλους και καθηγητές).
 
– Παράλληλα ο ΚΣΟΠ κάμνει εισηγήσεις, μέσω και των εγχειρίδιων του, στο Υπουργείο Παιδείας προς έγκριση και ένταξη τους στα σχολικά μαθήματα της λεγόμενης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης.
 
—————————
 
2. ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ο Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Γονέων Κύπρος, μέσα από το βίντεο-παρουσίαση της κ. Ελένης Κώστα, αποκαλύπτει τις…άγνωστες πτυχές (“αυτά που δεν μας λένε”) της μέχρι σήμερα εν εφαρμογή και χρήσει Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης του Υπουργείου Παιδείας Κύπρου (από το 2011 δηλ. μέχρι σήμερα).
 
Πάντα μας προβλημάτιζε… η τόση επιμονή, εμμονή και εθελοτυφλία του Υπουργείου Παιδείας στα άτοπα της συνεχιζόμενης Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης…
 
Η απορία μας, όμως, λύθηκε όταν διαβάσαμε στην “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ” (σε δική τους ανάρτηση) που αρχίζει με αυτά τα λόγια:
 
«Ανταποκρινόμενο στις νομικές δεσμεύσεις που τίθενται στις κυβερνήσεις από τα διεθνώς αναγνωρισμένα ανθρώπινα δικαιώματα, το ΥΠΠ (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού), με το παρόν έγγραφο πολιτικής, δηλώνει τη δέσμευσή του να διασφαλίζει την πρόσβαση παιδιών και νέων στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» (αυτό είναι από διακήρυξη του ΠΟΥ, Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας)
 
– Και ποιος σας είπε, κύριοι (και κυρίες) να δεσμεύετε με αυτό τον τρόπο την χώρα μας;;;
 
Μην ξεχνάτε, ότι ο ελεύθερος αέρας που αναπνέετε και αναπνέουμε κερδήθηκε με το αίμα των ηρώων μας…
Και ως εκ τούτου, ΔΕΝ έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να δεσμεύετε τα ήθη μας και τον πολιτισμό μας σε ΚΑΝΕΝΑ, εκτός από τον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό!!!
 
Η Κύπρος μας είναι μια Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα και σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε αλλοτρίωση του Ορθοδόξου Χριστιανικού ήθους μας, κάτι που το επιδιώκουν οι πιο πάνω…
 
—————————
 
Τελειώνοντας -και για να σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε το βίντεο (και που θάταν καλό να μην έχει μπροστά παιδιά όταν θα το βλέπετε)- να αναφέρω ότι η κ. Ελένη Κώστα είναι μία αξιόλογη Επιστήμων!
 
Είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.
Εργάστηκε στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών για 20 χρόνια.
 
Είναι παντρεμένη και μητέρα 6 παιδιών!!!
 
Τα τελευταία 11 χρόνια έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στην έρευνα γύρω από την ολιστική σεξουαλική αγωγή.
 
Άρα, έχουμε και επιστημονική κατάρτηση και τεκμηριωμένη παρουσίαση, αλλά και -το σημαντικότερο- Ορθόδοξο ήθος!
 
Δηλώνουμε, ότι η Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης (από πλευράς Εκκλησίας) στηρίζει και υποστηρίζει ανεπιφύλακτα τον Σύνδεσμο “Αλληλεγγύη Γονέων Κύπρος”!!!
 
Εξάλλου και εμείς Γονείς είμαστε για όλους τους πιστούς, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και καταστάσεως· άλλωστε, δεν είναι χωρίς περιεχόμενο που ο πιστούς μας λαός μάς καλεί “Πατέρες”.
 
—————————
 
Σημείωση:
Παρόμοια παρουσίαση θα τελέσει η κ. Ελένη Κώστα και την ερχόμενη Παρασκευή 8/09/2023 στο Αυγόρου:
 
 
 
Με ευχές,
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate