757 (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ/ ΜΕΡΙΜΝΕΣ/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΜΕΛΕΤΗ/ ΠΡΟΣΕΥΧΗ)

 
757 (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ/ ΜΕΡΙΜΝΕΣ/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΜΕΛΕΤΗ/ ΠΡΟΣΕΥΧΗ)
 
– Αν θέλεις να αρχίσεις να ζεις ζωή πνευματική, θα πρέπει να στραφείς λίγο στον εαυτό σου, και με τη βοήθεια του βραδινού απολογισμού της ημέρας, να βγεις έξω από τις καθημερινές βιοτικές μέριμνες…
 
– Αν θέλεις να έχεις συντονισμένη πνευματική ζωή, προσπάθησε να τηρείς ένα ωρολόγιο πρόγραμμα.
 
– Ο καλύτερος τρόπος, για να αποφύγεις και να απαλλαγείς από ένα ενοχλητικό λογισμό, είναι να αρχίσεις να λες μέσα σου την ευχή…
 
– Πρόσεξε μην ξοδεύεις άσκοπα τον χρόνο σου σε μάταια και ουδέτερα (από πλευράς ωφελείας) πράγματα…
 
Σημ.: Αλλά, ακόμη και στις περιπτώσεις των ωφελίμων περιπλανήσεων -και αναφέρομαι σ’ αυτούς που περιτριγυρίζουν το διαδίκτυο– ισχύει ο λόγος της Αγίας Γραφής που λέγει: “Μέλι ευρών φάγε το ικανόν, μήποτε πλησθείς εξεμέσης” (Παροιμ. Σολομ. 25, 16) (δηλαδή, αν βρεις μέλι, φάγε το αρκετό που χρειάζεσαι, μήπως τρώγοντας πολύ βαρυστομαχιάσεις και το εμέσεις). Και πιο κάτω: “Εσθίειν μέλι πολύ ου καλόν” (έ.α. 25, 27).
 
Άρα, να διαβάζουμε λίγο, να εφαρμόζουμε παράλληλα αυτά που διαβάσαμε, και να προσευχόμαστε πολύ, με την ευχή του Ιησού…
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate