760 (ΠΤΩΣΗ/ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ/ ΑΜΑΡΤΙΑ/ ΠΡΟΣΟΧΗ/ ΜΕΤΑΝΟΙΑ/ ΑΓΩΝΑΣ)

 
760 (ΠΤΩΣΗ/ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ/ ΑΜΑΡΤΙΑ/ ΠΡΟΣΟΧΗ/ ΜΕΤΑΝΟΙΑ/ ΑΓΩΝΑΣ)
 
Αληθινά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποφύγεις την συνεχώς επαναλαμβανόμενη αμαρτία, από το να προσέχεις και να αποφεύγεις τα μικρά (ήτοι, τις σχετικές με αυτήν μικρές υποχωρήσεις). Κατά το Πατερικό που λέγει: Eκείνος που προσέχει στα μικρά δεν θα πέσει στα μεγάλα”, και εκείνος που καταφρονεί τα μικρά, οπωσδήποτε θα πέσει και στα μεγάλα”!
 
(ΠΤΩΣΗ/ ΜΕΤΑΝΟΙΑ)
 
Έπεσες; Σήκω αμέσως πάνω και χωρίς καθόλου διαλογισμούς μπες ξανά στον αγώνα πιο δυνατά απ’ ό,τι ήσουν πριν την πτώση.
Και να θυμάσαι:
Όπως ο μισάνθρωπος σατανάς ευχαρίστως σε δέχεται πίσω κοντά του, εκεί που πήγαινες καλά· απείρως περισσότερο σε δέχεται πίσω κοντά Του ο φιλάνθρωπος Χριστός, ο οποίος και έδειξε την αγάπη Του προς τον άνθρωπο, γενόμενος θυσία για μας τους αμαρτωλούς ο αναμάρτητος!

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate