ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

 
Μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος το βράδυ της ψήφισης του Νομοσχεδίου
 
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ
 
Αδελφοί μου,
 
Είδαμε την περασμένη Πέμπτη, αργά το βράδυ (μετά την τελική ψήφιση του νόμου για τον “Γάμο” και την “τεκνοθεσία” των ομόφυλων ζευγαριών) ποιοι πανηγύριζαν έξω από το ιστορικό και ένδοξο Mνημείο του Aγνώστου Στρατιώτου(!)
Άραγε πανηγύριζαν και οι άγγελοι μαζί τους; Ή μάλλον θρηνούσαν την κατάντια της Ορθόδοξης Ελλάδας μας;
 
Όλοι μιλούν για τα δικά τους ατομικά “δικαιώματα”…
Είτε καλά είτε κακά· είτε ευπρεπή είτε απρεπή· είτε αγνά είτε ασελγή· είτε ενάρετα είτε εμπαθή· είτε φυσικά και εξυπακουόμενα είτε ανώμαλα και ανεξήγητα…
 
Ερωτώ:
Πού πάνε τα δικαιώματα των μικρών και ανυπεράσπιστων βρεφών και παιδιών; Πώς, για το άνομο και ανώμαλο “δικαίωμα” των ομοφυλοφίλων στερούμε από τα παιδιά αυτά το δικαίωμα να έχουν πατέρα και μητέρα; Πώς τους στερούμε το δικαίωμα να μεγαλώσουν μέσα στην φυσιολογική ύπαρξη των γονιών ως ανδρογύνου;
 
Και πού είναι και γιατί δεν αντέδρασε δημόσια η κ. Επίτροπος των Δικαιωμάτων του παιδιού μπροστά σ’ αυτή την παράφορη αδικία κατά των παιδιών, να μεγαλώσουν δηλ. μέσα στην ανώμαλη σχέση του ομόφυλου ζευγαριού; Να μην τους επιτρέπεται η δυνατότητα να φωνάξουν “μάμμα” ή “παπά” (ανάλογα με την φύση του ομόφυλου ζευγαριού στο οποίο καταναγκάζονται να ζουν;)
 
Και, ακόμα πιο σημαντικό, ποιος μιλά σήμερα για τα Δικαιώματα του Θεού; Τον Νόμο του Θεού; Το θέλημα του Θεού για τον άνθρωπο, που είναι, άλλωστε, και δικό Του δημιούργημα;
 
175 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του κατά τα άλλα άνομου, παράνομου, αφύσικου και διεστραμμένου νομοσχεδίου…
Άραγε, μπορούμε να πούμε, ότι αυτοί οι 175 άνθρωποι εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν τα 10,5 εκατομμύρια των πολιτών της Ελλάδας; Ή μήπως αυτοί που ψήφισαν τους 175 αυτούς βουλευτές, τους ψήφισαν για να κατοχυρώσουν και κατακυρώσουν ένα τέτοιο άνομο νομοσχέδιο; Όχι βέβαια!!!
Άρα, δεν μπορεί η τοιαύτη ψήφιση να έχει αντικειμενικό έρεισμα!
 
Έπειτα, μέσα σ’ αυτούς που υπερμάχησαν δια την ψήφιση του ως άνω νομοσχεδίου ήτο και ο βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δηλώνει δημόσια ομοφυλόφιλος(!!!)
Ο συγκεκριμένος βουλευτής, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής (15/02/2024) φορούσε μπλουζούδα με μια καρδούλα στο στήθος(!!!), όπως αυτές που φοράνε τα μικρά κοριτσάκια του νηπιαγωγείου(!!!) Εκείνο που του έλειπε ήτο το μπιμπερό(!!!)
Για πέστε μου, μια σοβαρή γυναίκα βουλευτής θα φορούσε τέτοια μπλουζούδα κατά την αγόρευσή της στην Ολομέλεια της Βουλής; Είμαστε σοβαροί;
Αυτός ο άνθρωπος, ο κύριος Μπιμπίλας, με την καρδούλα στην μπλουζούδα του, είναι ικανός να επέχει θέση νομοθέτου;(!!!)
 
Μιλήσαμε προηγουμένως για τα Δικαιώματα, τον Νόμο δηλ. του Θεού.
Ξέρετε ότι, ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουστινιανός, δεινός νομοθέτης, μέσα στις “νεαρές” του, στις νομικές δηλ. διατάξεις και την νομοθεσία που συνέταξε, υπήρχε και η εξής ρύθμιση;
Έλεγε, συγκεκριμένα:
«Αν ένας νόμος αντίκειται, έρχεται δηλ. σε αντίθεση με τους νόμους της Εκκλησίας, ο νόμος αυτός να θεωρείται ΑΚΥΡΟΣ!»
 
Αυτό μας θυμίζει και το του Αποστόλου Πέτρου, στο παράνομο Συνέδριο της Γερουσίας των Ιουδαίων, όπου τον δίκαζαν γιατί δεν τηρούσε τα προστάγματα και τις οδηγίες των Αρχόντων, να μην διδάσκει δηλ. στο όνομα του Ιησού, απήντησεν ο απόστολος με εκείνο το αξιομνημόνευτο: “πειθαρχείν δεί Θεω μάλλον ή ανθρώποις!!!”
 
Αδελφοί μου,
 
Για μας τους Xριστιανούς η εκ μέρους μας νομοτέλεια και συμμόρφωση στους νόμους της Πολιτείας είναι επιτακτικό καθήκον (όμως υπό όρους).
Όταν δηλ. ένας νόμος ή ένα δικαίωμα της Πολιτείας αντίκειται στον Νόμο του Θεού, τότε, ο νόμος αυτός της Πολιτείας και θεωρείται και είναι για μας ΑΚΥΡΟΣ!!!
 
Σήμερα πιπιλίζουν όλοι το διαβολικό εφεύρημα, που ονομάζεται “ομοφοβία”(!!!) Πού το βρήκαν αυτό;
Διατείνονται, επίσης, πως “παραγκωνίζεται” και “περιθωριοποιείται” η μειοψηφία…
 
Θα αντιστρέψω τον λόγο:
Σήμερα, αληθινά παραγκωνίζεται και αληθινά περιθωριοποιείται όποιος μιλά την αλήθεια, όποιος εκφράζει την θέση της Εκκλησίας στο θέμα της ομοφυλοφιλίας…
Με άλλα λόγια, σήμερα επικρατεί μια “ΧΡΙΣΤΟΦΟΒΙΑ”(!!!), όπως θα την ονόμαζα, σε αντιδιαστολή με την ήδη κυκλοφορούσαν λέξη της “ομοφοβίας”(!!!) “Χριστοφοβία”, “Ευαγγελιοφοβία”, “Εκκλησιοφοβία”!!!
Αλλοίμονό σου αν προβάλλεις στον λόγο σου τον Χριστό, το Ευαγγέλιο, την Εκκλησία!!!
Φασιστικά, ρατσιστικά, Χριστοφοβικά, Ευαγγελιοφοβικά, Εκκλησιοφοβικά φερόμενοι, σου κολλούν την ταμπέλα ότι είσαι τάχα “ρατσιστής”, “φασίστας”, “ακροδεξιός”, “ομοφοβικός” και δεν ξέρω τι άλλο(!!!)· και άντε μετά να βγάλεις άκρη…
ΖΗΤΟΥΜΕ επιτέλους τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας, που ταυτίζονται και με τα δικαιώματα του Θεού!!!
 
Πρέπει επίσης να γνωρίζουν οι κύριοι και κυρίες νομοθέτες, καθώς και οι Άρχοντες της γης, ότι δεν είναι αυτόνομοι από μόνοι τους, αλλά ετερόνομοι!!!
Εννοώ, υπόκεινται κάτω από τον αληθινό και αλάνθαστο Νομοθέτη, τον ίδιο τον Θεό!!!
Δεν μπορούν δηλ. να νομοθετούν και να ψηφίζουν ό,τι του λέει ο εγκέφαλός τους και το διεστραμμένο μυαλό τους… (σύμφωνα δηλ. με τις όποιες παράλογες, αφύσικες και ανώμαλες επιθυμίες τους…)
 
Έρχομαι και στην δήλωση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, πρωτεργάτης του Νομοσχεδίου, πανηγυρίζοντας για την ήδη “ηττημένη” και καταδικαστέα “νίκη” του(!!!) είπε μεταξύ άλλων:
“Τώρα έγιναν φανεροί και οι αόρατοι!”, εννοώντας προφανώς ότι είχε κρυμμένους ομοφιλόφυλους, που τώρα πια ελεύθερα θα φανερωθούν (και τούτο ανερυθριάστως!). Αίσχος!!!
 
Όμως, κ. Μητσοτάκη, περίμενε λίγο.., γιατί έχει κι άλλους “αόρατους”: Είναι οι παιδεραστές (ήδη αναγνωρίστηκαν στην Ολλανδία), είναι οι γυμνιστές, είναι διακινούντες την παιδοπορνογραφία, είναι οι στραγγαλιστές, είναι οι βιαστές γυναικών, είναι οι της μαφίας και της διακίνησης των ναρκωτικών, είναι οι δολοφόνοι, είναι, είναι… Όταν ψηφιστούν νόμοι και γι’ αυτών τα “δικαιώματα” θα γίνουν ορατοί και αυτοί(!!!)
 
Αδελφοί μου,
 
Σήμερα η κοινωνία πάσχει και ασθενεί θανάσιμα…
Η Εκκλησία, που επέχει θέση πνευματικού Νοσοκομείου, καλείται να προτάξει τον ορθό και αληθινό λόγο της…
Να εγχειρήσει, να καυτηριάσει, να απομακρύνει, ακόμα, κάθε τι μεταδοτικό και επικίνδυνο για το Σώμα της
 
Για τον λόγο αυτό, καθώς ο κακοήθης όγκος σε ένα σώμα, επιβάλλεται και πρέπει να αποβάλλεται το συντομότερο από το υπόλοιπο σώμα, για να μην έχουμε έξαρση ή και μετάστασή του στο υπόλοιπο σώμα (κάτι που όφειλε να κάνει και μια υγιής κοινωνία με δαύτους), με τον ίδιο τρόπο, η παιδαγωγική τακτική της Εκκλησίας μας, απαιτεί την αποκοπή από το Σώμα της και τον αφορισμό όλων όσων δηλώνουν “ομόφυλα ζευγάρια”…
Ενόσω δε, οι άνθρωποι αυτοί, εξακολουθούν να παραμένουν αμετανόητοι, στερούνται οποιουδήποτε Εκκλησιαστικού δικαιώματος και η Εκκλησία απορρίπτει οποιαδήποτε προσφορά τους προς αυτήν. Ακόμα και να φέρουν λαμπάδα ή λάδι ή νάμα ή θυμίαμα ή να τελέσουν κάποια εορτή ή οποιαδήποτε τελετουργία…
 
Επίσης, τους ψηφίσαντας και επιδοκιμάζοντας τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και αυτούς ομοίως η Εκκλησία καταδικάζει εις αφορισμό, εάν αυτοί δεν μετανοήσουν και δεν δηλώσουν δημόσια την αποδοκιμασία της πράξεώς τους αυτής!
 
Με την τελευταία φήφιση του επίμαχου νομοσχέδιου για τους ομοφυλόφιλους, οι ψηφίσαντες τούτο έχασαν κάθε εκτίμηση (reputation) και κάθε εμπιστοσύνη από το πλήρωμα των πολιτών!!!
Δεν θα υπακούμε, δεν θα συμμορφωνόμαστε και, πολύ περισσότερο, δεν θα αναγνωρίζουμε οτιδήποτε άνομο και αντίθετο με τον Νόμο του Θεού!!! (τελεία και παύλα!)
Θα μιλούμε ευθαρσώς και ελευθέρως (ως ελεύθεροι πολίτες της χώρας μας), το πιστεύω μας, το φρόνημά μας, την αλήθεια του Ευαγγελικού λόγου, άνευ φόβου και πάθους…
 
Το λοιπόν, αδελφοί μου, εμείς, ως ζωντανά μέλη της διωκόμενης Εκκλησίας μας, ας συνεχίσουμε την πορεία μας…, την Ορθόδοξη Παράδοση που μας κληροδότησαν οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, οι άγιοι Απόστολοι και ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός…
Ας συνεχίσουμε τον όμορφο και ένδοξο δρόμο του σταυρού, που οδηγεί αναμφίβολα στην Ανάσταση!!!
 
Υπέρτατος Νόμος για μας είναι ο Νόμος του Θεού και του Ευαγγελίου.
Ας ασκούμε στην ζωή μας τον εφηρμοσμένο Χριστιανισμό!
Ας είμαστε “το φως του κόσμου”, που θα φωτίζει το σκότος της χρεοκοπημένης κοινωνίας μας· και παράλληλα, ας είμαστε “το άλας” που θα συντηρεί την χώρα μας, και γενικότερα την κοινωνία, από την αποσύνθεση και την σαπίλα…
 
Γένοιτο!
Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!
 
Πλησιάζουν οι ένδοξες μέρες της Εκκλησίας μας…
 
Με αγάπη Χριστού,
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 
Υ.Γ. Δείτε και σχετικό μας βίντεο (πατήστε) και το τέλος του (πατήστε)
tag: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ   ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ   ΜΗΝΥΜΑΤΑ
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate