761 (ΠΑΘΟΣ/ ΠΤΩΣΗ/ ΜΕΤΑΝΟΙΑ)

 
761 (ΠΑΘΟΣ/ ΠΤΩΣΗ/ ΜΕΤΑΝΟΙΑ)
 
Γιατί πολλές φορές πέφτουμε σ’ εκείνο το πάθος, σ’ εκείνη την κακή συνήθεια, ενώ είχαμε προαποφασίσει να μην ξαναγίνει;
 
Αυτό συμβαίνει γιατί μας λείπουν 3 πράγματα:
  1. Απουσιάζει η Νήψη, η εγρήγορση δηλ. και προσοχή στον εαυτό μας.
  2. Με την νήψη, θα αντιληφθείς τον κίνδυνο την ώρα του πειρασμού. Με την απουσία της νήψης, θα την παθαίνεις και θα γυρεύεις μετά το λάθος, διερωτώμενος, “βρε, πώς την έπαθα!
  1. Απουσιάζει η Ευχή του Ιησού. Με την σύντονη (έντονη) αυτή προσευχή διώχνουμε την δαιμονική επήρεια και την επήρεια του πάθους. Και
  1. Δεν κάνουμε, δυστυχώς, τον λεγόμενο “απολογισμό της ημέρας”· κάτι που πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ. Να ρίχνουμε δηλ. μια γρήγορη ματιά της ημέρας, εντοπίζοντας θέσεις-κλειδιά που θα μας βοηθήσουν στο να μην επαναλάβουμε λάθη που τυχόν κάναμε.
 
Γνώριζε ωσαύτως και τούτο:
Αν την ώρα του πειρασμού βγεις νικητής και δεν ενδώσεις στο πάθος, τότε θα σου συμβούν αυτά τα 3:
  1. Θα νοιώθεις, μετά, πολλή χαρά! (εμπειρία που θα σου χρειαστεί μελλοντικά)
  1. Το πάθος θα αδυνατήσει και
  1. Θα έχεις στο εξής ευεξία (δηλ. καλή ψυχοσωματική κατάσταση, ευδιαθεσία και ενεργητικότητα).
 
Σημ.: Τα αντίθετα των 3 πιο πάνω θα σου συμβούν, εάν κάνεις το αντίθετο (δηλ. υποκύπτοντας στο πάθος). Αλλά και αν αυτό το τελευταίο τύχει και σου συμβεί, τότε κάνε αυτό που θα σου πω: Λάβε ένα δυνατό μίσος προς το συγκεκριμένο πάθος και ζήτει να το εκδικηθείς, αν και όταν σου παρουσιαστεί ξανά ο συγκεκριμένος πειρασμός!
 
Σου το εύχομαι!
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate