762 (ΧΑΡΑ/ ΘΛΙΨΕΙΣ/ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ/ ΘΑΝΑΤΟΣ)

 
762 (ΧΑΡΑ/ ΘΛΙΨΕΙΣ/ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ/ ΘΑΝΑΤΟΣ)
 
Πρόσεξε στην πολλή χαρά (εννοώ την εξωτερική) και την πολλή άνεση, γιατί αυτά είναι ένας πειρασμός πιο δύσκολος και από την θλίψη. Είναι και αυτό πειρασμός, κατά τον οποίο ο άνθρωπος χαλαρώνει (με την κακή έννοια) τον πνευματικό του αγώνα και μειώνει το πνευματικό του “νεύρο”.
 
Ας θυμούμαστε, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, πως καμιά χαρά (δεν εννοώ την πνευματική χαρά) δεν είναι μόνιμη, αλλ’ οι χαρές και οι λύπες πολύ σύντομα διαδέχονται η μια μετά την άλλη….
 
Τέλος, ας φέρνομε στην μνήμη μας και τον θάνατο, ο οποίος μια μέρα θα θέσει τέρμα τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες μαςΚαι πλέον, εκείνο που μένει, είναι η κατάστασή μας: Αν είμαστε με τον Χριστό με τον Χριστό θα πάμε, αν έχομε μέρος με τον διάβολο και τα έργα του, μαζί του θα πάμε…
 
Ας κάνουμε έγκαιρα τις επιλογές μας…
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate