ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και κ. ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ

 
 
Αναλογιζόμενος το πιο πάνω σύντομο βίντεο, που όμως λέει πολλά, καταθέτω,
 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και κ. ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ
 
κ. Ατταλίδου και κ. Θεοπέμπτου,
 
αν αυτή η γυναίκα-“μάνα” κατάφερε και έπνιξε τα μητρικά της σπλάγχνα και με ελαφριά καρδιά κάνει πλύση εγκεφάλου στον γιο της, σπρώχνοντάς τον να γίνει τρανς γυναίκα…· πώς, λέγω, ένα ομόφυλο ζευγάρι δεν θα τολμήσει κάτι τέτοιο στο “υιοθετημένο παιδί του”, κάτι που εσείς “υιοθετήσατε” και εισηγηθήκατε να γίνει θεσμικό;
 
Ξέρετε επίσης, κ. Ατταλίδου και κ. Θεοπέμπτου, πως ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά, πως όταν ένας πεθάνει, δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα να αμαρτάνει…
Όμως, στην περίπτωσή σας, αν ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροποποίηση του νόμου περί υιοθεσίας εκ μέρους “ζευγαριών” της λεγόμενης ελεύθερης συμβίωσης, που εσείς προτείνατε, θα αμαρτάνετε, ναι, και μετά θάνατο…(αν μπορείτε, βέβαια, να καταλάβετε το γιατί)
 
Αν, μη γένοιτο, ψηφιστεί τέτοιος νόμος, χάθηκε η Κύπρος, μαζί με τα αθώα παιδάκια…
 
Αναλογιστείτε την αιώνια ευθύνη σας… και -ταπεινή μου συμβουλή- μετανοήστε ωσότου είναι καιρός (ο Θεός είναι πολυέλεος και πολυεύσπλαγχνος) για το συγκεκριμένο τόλμημά σας και αποσύρετε την σχετική σας πρόταση, προτού να είναι αργά για σας!
 
Με πατρικά σπλάγχνα,
Ιερομόναχος Δαμασκηνός,
Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Υ.Γ. Προς τους παραλήπτες και προς όλους τους Αναγνώστες:
 
Με βάση τα πιο πάνω, συμπληρώνω:
 
Το να αποφασίσουν δύο άνθρωποι να ζουν ομοφυλοφιλικά είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ! Το να ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ όμως και ΠΑΙΔΙΑ, αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!
 
Αυτό συνιστά ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, στο οποίο ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ και ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ θα είναι, τόσο οι πιο πάνω δύο παραλήπτες της ανοικτής επιστολής, όσο και το Κράτος, το Γραφείο Ευημερίας, οι Βουλευτές και τα Κόμματα (αν το ψηφίσουν), καθώς και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που ΣΙΩΠΟΥΜΕ, ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΙ αυτή την εξωφρενική κατάσταση…
 
Στους πιο πάνω να προσθέσουμε και την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, η οποία, σε μια συνέντευξη που της έγινε, ανάφερε ότι εφόσον θα υπάρχουν “παιδιά” ομόφυλων ζευγαριών στην τάξη, θα πρέπει να “σεβαστούμε” και αυτά, διδάσκοντας σε όλα τα παιδιά της τάξης και αυτό τον τρόπο ύπαρξης “οικογένειας”(!!!)
 
Επιτέλους, ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ την χαλασμένη μηχανή που βάλαμε μπρος, γιατί, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!
 
Παρακαλώ, δείτε την πιο κάτω παλαιότερη Ανάρτησή μας:
 
Και αυτή:
 
Κατόπιν όλων αυτών, καταλαβαίνουμε όλοι, πως θα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ το μάθημα της λεγόμενης ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ, ένα, δια το ενυπάρχον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για τα παιδιά ΥΛΙΚΟ, και δύο, για το υπό τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (“παιδιά” ομόφυλων ζευγαριών στην τάξη) ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ του ΚΑΙΡΟΥ!
Και τούτο μέχρι να “σαστεί” η καταρρέουσα Κυπριακή κοινωνία μας…
 
Γιατί, επαναλαμβάνουμε, αν -μη γένοιτο- ψηφιστεί τέτοιος νόμος, χάθηκε η Κύπρος, μαζί με τα αθώα παιδάκια…
 
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate