ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

 
 
Αδελφοί μου,
 
Δείτε το πιο πάνω βίντεο και πέστε μου την γνώμη σας…
 
Ας κάνουμε μονόλεπτη σιγή γι’ αυτούς τους ήδη “τεθνηκότας” τον πρώτο θάνατο, της ψυχής…
 
Το να αμαρτάνει κανείς ομοφυλοφιλικά στα κρυφά, βλάπτει τον εαυτό του και τον συνάνθρωπό του, με τον οποίο αμαρτάνει!
 
Το να τα διακηρύττει, όμως, και να τα προωθεί -και μάλιστα με τόσο φυσικό τρόπο(!!!)- καταστρέφει ολόκληρη κοινωνία!!!
 
Αυτούς τους πρέπει αφορισμός από την Εκκλησία!!!
 
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
 
1ο. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, γιατί κάνετε πως γνοιάζεστε, τάχα, για τα παιδιά αυτά και τα “νόμιμα” δικαιώματά τους(!!!)
 
Ενώ, το ζητούμενό σας, είναι να απολαμβάνετε εσείς τις ανώμαλες σας σεξουαλικές ηδονές και παράλληλα να αυξάνετε το ανώμαλο status σας, υιοθετούντες (γράφε θυσιάζοντας) αθώα θύματα στον βωμό της ομοφυλοφιλίας σας και να “θεωρείστε” έτσι και “κανονική οικογένεια”…(!!!)
 
Έννοια που σας έπιασε για τα παιδιά…!!! Και
 
2ο. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, γιατί, πέστε μας, πού τα βρήκατε αυτά τα παιδιά;
Εσάς είναι επιλογή σας να ζείτε ανώμαλα!!! Ενώ, των παιδιών αυτών δεν είναι επιλογή τους να έχουν 2 μπαμπάδες ή 2 μαμμάδες για “γονείς”(!!!)
 
Με λίγα λόγια, εσείς φέρατε τις αθώες αυτές ανθρώπινες υπάρξεις στην “δεινή” τούτη θέση, κλέβοντάς τα από τους εαυτούς των, και τώρα γυρεύετε, τάχα, πώς να τα εντάξετε σωστά εις την κοινωνία(!!!)
 
Υπάρχει η λύση: Το Γραφείο Ευημερίας, μέσω των Κοινωνικών Λειτουργών, να τα αποσπάσει/ελευθερώσει από τα “χέρια” σας και να τους δώσει κατάλληλη ψυχοσωματική στήριξη…
 
Αδελφοί μου,
χάθηκε και αυτή η κοινή λογική(!!!)
Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!
 
Θυμάστε τι είπαμε στην πιο κάτω ανάρτησή μας;
 
Τι θα επακολουθήσει αύριο στο μάθημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, όταν θα έχουμε τέτοια “παιδιά” ομόφυλων “γονέων”;
 
Γι’ αυτό φρονούμε (και το είπαμε πολλές φορές) ότι επιβάλλεται επειγόντως ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ το μάθημα αυτό από τα Σχολεία, για τους ευνόητους αυτούς λόγους!!! (κρίνοντες, εκ των πραγμάτων και δεδομένων, τον παρόντα καιρό ως κατά πάντα ακατάλληλο για ένα τέτοιο “μάθημα”!)
 
Διά την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate