Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ έναντι ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ “ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ”

 
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ έναντι ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ “ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ”
 
 
 
 
Τελευταίες Ενημερώσεις:
 
23 Ιανουαρίου 2024
Έκτακτη Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος
 
Η Εισήγηση που παρουσίασε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου στην Έκτακτη Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στις 23 Ιανουαρίου 2024, με θέμα:
 
«ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ»
 
 
Η εισήγηση του Σεβασμιωτάτου έτυχε ομόφωνης αποδοχής από όλο το Σώμα της Ιεραρχίας.
 
Μετά την ανωτέρω εισήγηση η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος κατέθεσε ομόφωνα τις θέσεις της επί του θέματος:
 

24 Ιανουαρίου 2024
Οικουμενικό Πατριαρχείο / Εκκλησία της Ελλάδος / Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
 
Τόσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο (24 Ιανουαρίου 2024) όσο και η Εκκλησία της Ελλάδος (23 Ιανουαρίου 2024) δεν αποδέχονται τον Γάμο ομόφυλων “ζευγαριών” αλλ’ ούτε και την τεκνοθεσία των τοιούτων “ζευγαριών”. Επίσης δεν αποδέχονται το λεγόμενο Σύμφωνο Συμβίωσης, ούτε και γι’ αυτά τα ετερόφυλα ζευγάρια.
 
 
Την ίδια τοποθέτηση εξέφρασε και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος (24 Ιανουαρίου 2024), σε περίπτωση που θα παρουσιαστεί το ίδιο θέμα και στην Κύπρο.
 

4 Φεβρουαρίου 2024
Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου κατά του “γάμου” των ομόφυλων “ζευγαριών”
 
Διαβάστηκε σήμερα 04/02/2024 σε όλες τις Εκκλησίες της Ελλάδος η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου κατά του “γάμου” των ομόφυλων “ζευγαριών”:
 
 
Το πλήρες κείμενο της Εγκυκλίου (σε μονοτονικό):
 

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
(το τελευταίο μας χαρτί και η ελπίδα…)
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate