759 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΑΚΡΙΒΕΙΑ/ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ) (ΕΜΠΟΔΙΑ/ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ/ ΚΑΚΟ ΠΕΙΣΜΑ) (ΠΛΗΣΙΟΝ/ ΑΓΑΠΗ/ ΣΥΜΠΟΝΙΑ) (ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ ΗΣΥΧΙΑ/ ΘΕΟΣ)

 
759 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ ΑΚΡΙΒΕΙΑ/ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ)
 
Πρόσεχε τις προφάσεις που μπορεί να σου υποβάλει ο εχθρός…, και έτσι εύκολα, να μην βγαίνεις έξω από το πρόγραμμά σου, για να μην το μετανοιώσεις εις το ύστερον. Ενθυμού το ψαλμικό, “μη εκκλίνης την καρδίαν μου εις λόγους πονηρείας, του προφασίζεσθαι προφάσεις εν αμαρτίαις”.
 
(ΕΜΠΟΔΙΑ/ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ/ ΚΑΚΟ ΠΕΙΣΜΑ)
 
Όταν βρίσκεις εμπόδιο σε κάτι που πας να κάμεις (μιλώ, όχι για κάτι που άπτεται του ηθικού πεδίου, αλλά για πρακτικά θέματα), μην επιμένεις να το κάμεις. Άφησέ το για πιο ύστερα· μήπως έχει τον σκοπό του, το προσωρινό αυτό εμπόδιο…
 
(ΠΛΗΣΙΟΝ/ ΑΓΑΠΗ/ ΣΥΜΠΟΝΙΑ)
 
Προσπάθησε να μπαίνεις στο πρόβλημα του αδελφού σου και να συμπονείς μαζί του, αν θέλεις να τον βοηθήσεις….
(Σημ.: Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεως, αυτό δεν σημαίνει πως ο υποφέρων αδελφός έχει και τα δίκαιά του που υποφέρει· γιατί, συμβαίνει ενίοτε να υποφέρουμε και από τα πάθη μας…)
 
(ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ ΗΣΥΧΙΑ/ ΘΕΟΣ)
 
Να “σιγοψιθυρίζεις” του Θεού και σε ακούει…. Τον Θεόν τον συναντάς στην “ησυχία” (τόσο την εξωτερική, περισσότερο όμως την εσωτερική).
Προσπάθησε να έχεις μια πολύ προσωπική σχέση με τον Θεό.
Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι αφήνοντας την τελευταία σου πνοή θα είσαι εσύ και ο Θεός μόνο!!!
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate