ΘΕΟΣ, ΣΑΡΚΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

 
 
ΘΕΟΣ, ΣΑΡΚΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 
Τα σαρκικά αμαρτήματα, αδελφοί μου, είναι τα πλέον θανάσιμα αμαρτήματα, τα οποία καταστρέφουν τον άνθρωπο και σωματικά και ψυχικά. Αιχμαλωτίζουν τον ηγεμόνα νου του ανθρώπου στα μολυσματικά και ατιμωτικά πάθη, τα οποία με την σειρά τους τον απανθρωπίζουν.
 
Δυστυχώς παγκόσμια η κοινωνία μας σήμερα, μέσα στην αποστασία της από τον Θεό και Δημιουργό, μέσα στην αυτονόμησή της και την αποστασιοποίησή της από Αυτόν και τον Νόμο Του, σπεύδει ολοταχώς να οδηγήσει τους ανθρώπους στο βάραθρο κάθε είδους σεξουαλικών ασελγειών και ακαθαρσιών, θέτοντας τούτο ως κύριο μέλημα και σκοπό της.
 
Γι’ αυτό και η λεγόμενη “Σεξουαλική Αγωγή” μπήκε στα σχολεία, με ένδυμα προβάτου, με σκοπό την προφύλαξη τάχα των παιδιών μας από την “σεξουαλική κακοποίηση”, ενώ το πραγματικό τους προσωπείο είναι να τα οδηγήσει στην σεξουαλική κακοποίησή τους, πάνω στον βωμό ενός παγκόσμιου πανσεξουαλισμού, ομαλού και ανώμαλου.
 
Για να δούμε, όμως, πώς ο Θεός αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που αμετανόητα περιπίπτουν στα θανάσιμα σαρκικά αμαρτήματα και πώς τους προειδοποιεί· (ήταν τα Αναγνώσματα που διαβάστηκαν χθες στον Εσπερινό της Προηγιασμένης λειτουργίας):
 
 
Θα πρέπει να τονίσουμε, ότι οποιαδήποτε πρόωρη ενασχόληση των παιδιών μας γύρω από κάθε τι το σεξουαλικό, συνιστά κακοποίηση της ψυχής και του σώματός των, σηματοδοτώντας το υπόλοιπο της ζωής τους σε μια κατάσταση ακατάλληλη προς δημιουργία μιας υγιούς εκ μέρους των οικογένειας.
 
Το έχουμε πει πολλάκις, ότι η καλύτερη σεξουαλική παιδαγώγηση που έχουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, είναι η κατά το δυνατόν μη αναφορά μας σε θέματα γύρω από το σεξουαλικό ένστικτο.
 
Η καλύτερη αναφορά στα παιδιά μας, γύρω από το γενετήσιο ένστικτο (αυτή είναι η ορθή του ονομασία) είναι η συμβουλή μας να μην ασχολούνται καθόλου με τα θέματα αυτά, γιατί αυτά ανήκουν μόνο μέσα στον νόμιμο γάμο και θα έρθουν στον κατάλληλο καιρό τους…
 
Κατακλείνοντας, το επαναλαμβάνουμε και επιμένουμε, ότι:
 
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!
 
Και παράλληλα, η Χριστιανική αγωγή, μέσω της οποίας θα οδηγήσουμε τα παιδιά μας σε μια ορθή, υγιή Χριστιανική και Μυστηριακή ζωή… Μια ζωντανή σχέση τους με τον Χριστό· να βάλουν δηλ. τον Χριστό μέσα στην προσωπική τους ζωή… Αυτή είναι και η καλύτερη προετοιμασία για τον γάμο!!!
 
Μιλούμε με κάθε υπευθυνότητα αλλά και εμπειρία, την οποία μας αξίωσε ο πανάγαθος Θεός να απολαύσουμε, μέσα από το πολύ έλεός Του!
 
Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!
 
Για την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης,
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός
tag: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
 

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate