ΥΓΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ (Σχολιάζουμε χωρίς φόβο και πάθος)

ΥΓΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ
Σχολιάζουμε
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Παρακαλώ δέστε τα πιο κάτω:

Αυτοί οι “άνθρωποι” (βάζω την λέξη σε εισαγωγικά, γιατί οι τοιούτοι, με αυτά που φρονούν και πράττουν, αυτο-απανθρωπίστηκαν και έτσι θα παραμένουν, αν δεν μετανοήσουν και αλλάξουν· και ας μην βιαστούν να μας κατηγορήσουν οι επιτήδειοι, για ασκούντες τάχα “θεραπείες μεταστροφής”(!)· άλλο πάλιν αυτό· η Εκκλησία, αγαπητοί μου, είναι ένα ψυχοθεραπευτήριο, ένα πνευματικό νοσοκομείο, και η δουλειά μας είναι να θεραπεύουμε τους ψυχικά και ηθικά ασθενείς συνανθρώπους μας)· αυτοί, λέγω οι “άνθρωποι” ζητούν δικαιώματα, για να μονιμοποιήσουν, αλλά και να νομιμοποιήσουν την σοβαρότατη αυτή έκλυση των ηθών… Θέλουν να διαμορφώσουν και να αυξήσουν “κοινωνίες” ανθρώπων, όμοιες με τους εαυτούς των…

Τι, λοιπόν, συστήνεται να γίνει, βρισκόμενοι ενώπιον αυτής της σύγχρονης πρόκλησης;

Σοβαρώς, υπευθύνως και υγιώς σκεπτόμενοι, θεωρούμε πως:

1ο. Η λεγόμενη Κίνηση των ΛΟΑΤΚΙ θα πρέπει να κηρυχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! Και τούτο, γιατί αύτη αποδεικνύεται καταστρεπτική και άκρως επικίνδυνη για την Κοινωνία και το μέλλον της (με πρώτα θύματα τα παιδιά και τους νέους μας, που αυτοί θα είναι, ούτως ή άλλως, η αυριανή μας κοινωνία…)

2ο. Κατηγορήθηκε η Κύπρος πως έχει υψηλά ποσοστά εκείνων που τοποθετούνται και τάσσονται ενάντια στην λεγόμενη Κίνηση των ΛΟΑΤΚΙ.

=> Από αυτό ακριβώς, αδελφοί μου, θα κριθεί αν μία Κοινωνία είναι υγιής ή όχι!

=> Με άλλα λόγια, η εκτίμηση και αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ (Accept – LGBTI) είναι αντιστρόφως ανάλογη προς την υγεία μιας χώρας…

Ο έχων σώας τας φρένας ας κρίνει…

Και -επιτέλους- να σταματήσει αυτή η άνευ προηγουμένου “ρητορική μίσους” (για να χρησιμοποιήσω τις φράσεις που οι ίδιοι χρησιμοποιούν) εναντίον όποιων διαφωνούν με αυτούς. Όπως, επίσης, να σταματήσει η στοχοποίηση των υγιώς φρονούντων και σκεπτομένων και η σχετική και άδικη “ταπελλογράφησή” τους με τις λέξεις -ως δήθεν- “ακραίοι”, “ακροδεξιοί”, “ρατσιστές” και δεν ξέρω τι άλλο τι…

Αυτό όμως, σε τελική ανάλυση, τι είναι; Δεν είναι, όπως είπα, “ρητορική μίσους”; (σύμφωνα με τον όρο που αυτοί δίνουν;)

Δεν είναι στην ουσία μια “αληθο-φοβία”;

Δεν είναι περιθωριοποίηση της “μειονότητας” των υγιώς σκεπτομένων και φρονούντων;

Ας μας απαντήσουν και σε τούτο: Μήπως, σύμφωνα με το σκεπτικό τους, θα πρέπει να κατηγορηθούν ως “ομοφοβικοί”, “ρατσιστές”, “ακραίοι” και μη σεβόμενοι την “διαφορετικότητα”, οι διοργανωτές των αγώνων κλασσικού αθλητισμού, επειδή ξεχωρίζουν τα αθλήματα του αρσενικού φύλου με αυτά του θηλυκού;

Μήπως ομοίως θα πρέπει να κατηγορηθούν και οι οργανωτές του αθλήματος του σκακιού, γιατί και αυτοί ξεχωρίζουν το αγώνισμα σκακιού των ανδρών από αυτό των γυναικών;

Και αυτή η ρητορική μίσους δεν ασκείται μόνο από τους ίδιους τους ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και από αυτούς τους πολιτικούς, που για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς αυτοπροσδιορίζονται και αυτοπαρουσιάζονται ως “φιλελεύθεροι”, ως σεβόμενοι -τάχα- την “διαφορετικότητα”, την “συμπερίληψη” και όσες άλλες ανόητες λέξεις προπαγάνδας χρησιμοποιούν για τους πιο πάνω ευνόητους λόγους.

Αυτό όμως κάμνει τους ΛΟΑΤΚΙ να αποθρασύνονται έτι περισσότερο, για να έχουμε σήμερα το χάλι…, που μόλις είδατε στα παραπάνω media, κομμάτια που ίδιοι διαφημίζουν στα δικά του sites, από την φετεινή τους “παρέλαση υπερηφανείας” 2024(!!!)

Άκουσον, άκουσον! Είναι και δηλώνουν περήφανοι για αυτό που κάνουν και αυτό που είναι(!!!) (πιο σωστά γράφε, αυτό που έγιναν! Γιατί, κανένας, μα κανένας, δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος, αλλά γίνεται τοιούτος και άμα θέλει ξεγίνεται).

Παρέλαση υπερηφανείας(!!!), το λοιπόν. Με άλλα λόγια, πλήρης αμετανοησία! (Ομιλώ πνευματικά).

Στο σημείο αυτό είναι πρόσφορη και η ακόλουθη μας ενημέρωση:

=> Η πράξη της ομοφυλοφιλίας είναι ένα από τα βαρύτερα θανάσιμα αμαρτήματα!!!

=> Σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες των Αγίων Πατέρων, εκείνος που εμμένει στην επαίσχυντη αυτή πράξη, στερείται παντός δικαιώματος από πλευράς Εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα:

=> Δεν μπορεί, ο τοιούτος, να τύχει συγχωρητικής ευχής (αν δεν αποφασίσει να σταματήσει, θετέον, την πράξη αυτή)· δεν μπορεί να κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων· δεν μπορεί να μνημονεύεται στην Αγία Πρόθεση (της Θείας Λειτουργίας)· δεν μπορεί να κάνει εορτή στο όνομά του· δεν δεχόμαστε προσφορές εκ μέρους του (όπως Νάμα, έλαιον, σιτάρι, θυμίαμα, λαμπάδες κ.λπ.)· στερείται δε κάθε ιεροπραξίας…

Επανέρχομαι στην ρητορική μίσους (δική τους, είπαμε, η φράση) κατά οποιουδήποτε “τολμά” να κατακρίνει την επαίσχυντη και βδελυκτή στον Θεό πράξη της ομοφυλοφιλίας!

Έρχομαι να πω, ότι καλά το προφήτευσαν οι παλαιοί άγιοι Πατέρες:

Πως θα έρθει καιρός, κακή μας ώρα σήμερα, που οι άνθρωποι θα μαίνονται, δηλ. θα τρελλαθούν (δείτε τα πιο πάνω media που σας παρέθεσα) και όποιος φρονεί και μιλά σωστά θα του λένε, “συ μαίνει”, δηλ. εσύ είσαι τρελλός(!!!)

Στώμεν καλώς, αδελφοί μου, στώμεν μετά φόβου!

Εγγύς ο καιρός της ανταποδώσεως εις ένα έκαστον από εμάς, σύμφωνα με τα φρονήματα, τα λόγια και τις πράξεις του…

Το έχω πει πολλές φορές, το επαναλαμβάνω και εδώ:

=> Για μας, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, γνώμονας και συμμορφωτικός κώδικας φρονήσεως και συμπεριφοράς είναι το Ευαγγέλιο, ο Νόμος του Θεού, και όχι οι τυχόν ανθρώπινοι νόμοι που ενδεχομένως έρχονται σε αντίθεση με αυτόν (τον Νόμο του Θεού).

Γι’ αυτό και μιλούμε και γράφουμε χωρίς φόβο και πάθος…

Για την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης,
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate