766 (ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ/ ΕΥΓΕΝΕΙΑ/ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ/ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ/ ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ ΘΕΟΣ)

766 (ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ/ ΕΥΓΕΝΕΙΑ/ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ/ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ/ ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ ΘΕΟΣ)

(ΤΣΑΚΩΜΟΣ/ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ/ ΕΥΓΕΝΕΙΑ/ ΠΡΑΟΤΗΤΑ)

Νάσαι ευγενικός, ήρεμος, ειρηνικός· να λες την γνώμη σου, όμως χωρίς φιλονικία και διάθεση καυγαδίσματος.

(ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ/ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ/ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ)

Ο απόστολος Παύλος είπε, έμαθα και στα πολλά, έμαθα και στα λίγα· και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτό μπορείς να το εφαρμόζεις και όταν βρεθείς σε μια ανάγκη ή δυσκολία. Να βρίσκεις τρόπους διαχειρισμού και αντιμετώπισης, ακόμα και στις πιο απρόσμενες και αναπάντεχες δυσκολίες… Και όλα να γίνονται μετά ευχαριστίας και δοξολογίας στον Θεό.

(ΠΡΟΣΕΥΧΗ/ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ/ ΘΕΟΣ)

Σκέφτηκες ποτέ, ότι όσα λέγονται και γίνονται μέσα στην Εκκλησία (τις Ακολουθίες) είναι αληθινά, πραγματικά και εκπληρώνονται; Και ακόμα, ότι γίνεται επαφή, συνομιλία και συνάντηση στο επίπεδο πρόσωπο προς Πρόσωπο με τον Θεό;


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ (σε μορφή Blog)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ (σε μορφή PDF/WORD)

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate