Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!
Σχολιάζουμε
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Παρακαλώ δείτε τα πιο κάτω:

Βίντεο 1:

ΑΙΣΧΟΣ!!! ❌

Από το “βδέλυγμα της ερημώσεως”, Europride 2024 Θεσσαλονίκης.
Δεν μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη ντροπή και αίσχος, για την πόλη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, από την οργανωμένη παρέλαση υπερηφανείας των ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI), που διεξήχθη τις μέρες αυτές…


Βίντεο 2:

ΑΙΣΧΟΣ!!! ❌

Η παρέλαση Gay Pride στο Σιάτλ των ΗΠΑ, άνοιξε από παιδιά με σημαίες των ΛΟΑΤΚΙ!!!
Την πορεία συνέχισαν γυμνοί(!!!) ποδηλάτες.

Η παρέλαση των διεστραμμένων παρακολουθήθηκε από πολλούς θεατές που ζητωκραύγαζαν, συμπεριλαμβανομένων και ανηλίκων…


ΑΙΣΧΟΣ!!! ❌

Γιατί διακωμωδούν τα θεία μας, τα πιστεύω μας και μάλιστα δημόσια, προκαλώντας τους πιστούς μας ξεπίτηδες;


Μετά το ρεζιλίκι, το χάλι και την ξεφτίλα του Gay/Europride 2024 Θεσσαλονίκης, καθώς και τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για την διακωμώδηση του φωτοστέφανου της υπέραγνης Μητέρας του Θεού -και Μητέρας μας- αειπαρθένου Μαρίας (η οποία Παναγία είναι η κορωνίς της Παρθενίας και της αγνότητας) και του φωτοστέφανου του Θεανθρώπου Χριστού, με το βδελυκτό επίσημο διακριτικό των χρωμάτων της σημαίας του ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΥ (LGBTI), δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι:

=> «Η λεγόμενη Κίνηση των ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI) θα πρέπει επιτέλους να κηρυχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!»

Ο ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΣ (LGBTI), ο οποίος ψυχιατρικά διαγιγνώσκεται ως μία παρανοϊκή ανώμαλη κατάσταση (δείτε τα παραπάνω βίντεο, από τα οποία για σκοπούς δημοσίας αιδούς κάναμε περικοπές), περιέχων δε στοιχεία μεταστατικού εξαπλωτικού “καρκίνου”, δείται (χρειάζεται) αναντιλέκτως ποινικοποίησης!!!

Αλήθεια, οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να έχουν νόμιμο και αναγνωρισμένο από την Πολιτεία “γάμο” (άνδρα με άνδρα ή γυναίκα με γυναίκα;) Άραγε, μπορούν και είναι σε θέση τέτοια πλάσματα να υιοθετούν παιδάκια; (γράφε θύματα;) Πώς μπορεί η Πολιτεία να υιοθετήσει κάτι τέτοιο;(!!!)

Υπενθυμίζω αυτό που είχαμε ήδη αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας, στις 7 Ιουνίου 2024 και λέγαμε:

Η λεγόμενη Κίνηση των ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI) θα πρέπει να κηρυχθεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! Και τούτο, γιατί αύτη αποδεικνύεται καταστρεπτική και άκρως επικίνδυνη για την Κοινωνία και το μέλλον της (με πρώτα θύματα τα παιδιά και τους νέους μας, που αυτοί θα είναι, ούτως ή άλλως, η αυριανή μας κοινωνία…)

Το έχουμε πει πολλές φορές, το επαναλαμβάνουμε και εδώ:

=> Για μας, τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, γνώμονας και συμμορφωτικός κώδικας φρονήσεως και συμπεριφοράς είναι το Ευαγγέλιο, ο Νόμος του Θεού, και όχι οι τυχόν ανθρώπινοι νόμοι που ενδεχομένως έρχονται σε αντίθεση με αυτόν (τον Νόμο του Θεού).

Γι’ αυτό και μιλούμε και γράφουμε χωρίς φόβο και πάθος…


ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ

(πατήστε πάνω στην εικόνα)

Όμως, επιτέλους, κάποιοι “ακολούθησαν” την σκέψη μας και έβαλαν σε εφαρμογή την ψήφιση αυτή! Και αυτή, είναι η χώρα της Γεωργίας!!!

Διαβάστε:


Ερωτούμε:
Εμείς, οι Έλληνες Κύπριοι είμαστε κατώτερης νοημοσύνης, σύνεσης, ήθους και διάκρισης από τους Γεωργιανούς, οι οποίοι μας έβαλαν τα γυαλιά και τους οποίους συγχαίρομεν;

Επικίνδυνες προεκτάσεις, που έχουν να κάνουν και με την Κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI), αποτελούν και οι ιθύνοντες του ΥΠΑΝ, σε σχέση με την λεγόμενη “Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση”, με επικεφαλής την Υπουργό Παιδείας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία, τόσο κατά την περίοδο κατά την οποία διετέλεσε Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, όσο και τώρα, ως Υπουργός Παιδείας, υποδέχεται ευμενώς και συνεργάζεται αγαστώς με την Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ Κύπρου και τον ΚΣΟΠ, σε θέματα Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης των παιδιών στα Σχολεία μας:

https://trooditissa.org/742-tekmiria-gia-to-mathima-tis-sexoualikis-diapaidagwgisis/

Επικίνδυνη προέκταση για τα παιδιά μας αποτελεί και η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού κ. Δέσπω Μιχηλίδου, η οποία επίσης “καλωσορίζει” την Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και φρονεί ότι πρέπει να διδάσκουμε στα παιδιά, σαν μια φυσιολογική κατάσταση, την “οικογένεια των ομόφυλων ζευγαριών”· να τα διδάσκουμε λεκτικώς και με εικόνες τα μέλη του σώματος (ανδρός και γυναικός), συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών μορίων· μάλιστα είναι καλό, κατά την κ. Δέσπω Μιχαηλίδου, να βλέπουν τα παιδιά να απεικονίζεται αυτούσια η σεξουαλική πράξη… Επίσης, μπορούμε να τα διδάσκουμε τον λεγόμενο “σεξουαλικό προσανατολισμό”, πέραν της ταυτότητας του βιολογικού φύλου· για δε την παρά φύση πράξη, είναι καλά, είπε, να το ξέρουν τα παιδιά· και τέλος, σαν επιστέγασμα, επέφερε, με καταφρόνηση προς τους γονείς, το περιβόητο εκείνο μήνυμα, ότι “τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς…”

Και αν δεν ανήκουν τα παιδιά στους γονείς τους, κ. Επίτροπε, σε ποιους ανήκουν; Στην τύχη των όποιων Υπουργών Παιδείας και Επιτρόπων Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, είτε έχουν υγιή μυαλά και φρονήματα είτε αρρωστημένα;


και

Πού βρισκόμαστε, επιτέλους· σε ολοκληρωτικά καθεστώστα, που θα διαχειρίζονται, όπως αυτά θέλουν, τα παιδιά μας;

Φρονούμε, ότι καλά θα κάνουν και τα δύο πιο πάνω αναφερόμενα πρόσωπα, να πάνε στο σπίτι τους, και εκεί ό,τι θέλουν να διδάσκουν στα δικά τους παιδιά/εγγόνια… Όχι όμως στα δικά μας!!!

Και καταλήγουμε:
Όποιος πολιτικός άνδρας ή γυναίκα, όποιος Υπουργός, όποιος βουλευτής, σώας έχων -θετέον- τας φρένας, την διάκριση, την σύνεση και το ήθος (και επιπλέον νοιάζεται για το καλό αυτού του τόπου), όποιος λέγω απ’ αυτούς και έχοντας υπόψη όλα όσα αναφέρουμε στην παρούσα ανάρτηση, δεν φρονεί και δεν δηλώνει δημόσια ότι η Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ (LGBTI) θα πρέπει να κηρυχθεί παράνομη, κατά μίμηση του ψηφίσματος της χώρας της Γεωργίας, ο ελαφρότερος και επιεικέστερος γι’ αυτούς χαρακτηρισμός είναι αυτός της ψηφοθηρίας!!!

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!!!

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω…

Για την Ιερά Μονή Τροοδιτίσσης,
Πρωτοσύγκελλος Δαμασκηνός


tag: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

- Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο viber, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
- Πατήστε στο κουμπί “Viber” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και Ρωσική   έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

– Αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας, όταν γίνεται μια νέα Ανάρτηση στην Ιστοσελίδα μας ή όταν   στέλνουμε κάποιο μήνυμα στο WhatsApp, εγγραφείτε στην Κοινότητα “ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ”:
– Πατήστε στο κουμπί “WhatsApp” και μετά Άνοιγμα εξωτερικής εφαρμογής. (Υπάρχει αντίστοιχο σε Αγγλική και   Ρωσική έκδοση, πατώντας στην αντίστοιχη σημαία πάνω δεξιά).

SSL Πιστοποιητικό Ασφαλείας  SSL Security Certificate